Stripes Stripes Stripes || Rosegal

20:53

Drage moje,

Danas se družimo sa novom porudzbinom koja mi je stigla sa sajta Rosegal. U pitanju je preslatka košuljica na pruge sa otvorenim ramenima. Pošto sam uspela da omašim brojeve za gotovo sve, ovog puta kao model mi je poslužila drugarica :)























Prugice su svetlo teget boje, a za samu košulju je prišiven deo atlet majice, po čemu se ova bluza i izdvaja. Bluza je napravljena od poliestera, tako da bi možda bilo najbolje izbegavati je po tropskom vremenu.





















Ono što mi se svidelo kod ove bluze jesu polu otvorena ramena, zbog čega sam je i naručila. Kod mene se našla veličina S, no zbog jačih ruku nisam mogla da se uvučem u nju. Kragnica je uradjena celim obimom ramena.





















Prvo dugme je ukrasno, dok su ostala u pravoj funkciji dugmića. Dugmići se takodje nalaze i na rukavima, koji zbog toga podsećaju na mornarske haljine. Sve u svemu, ako ubodete broj, ova majica je lako primenljiva, kako za preko dana, tako i za neki večernji izlazak.

Ova bluza je trenutno rasprodata, ali slične možete pogledati na sledećem linku: https://goo.gl/6LNP9F








You Might Also Like

6 komentara

  1. Prelepa je ☺ Obožavam ovakve stvarcice koje imaju ušiven momenat atlet majice 👌

    ОдговориИзбриши
  2. U poslednje vreme i ja omasujem brojeve tako da te razumem. Medjutim ovo je sjajan izbor, predobre stvari! Odlicna recenzija Aleks!

    Visit me, Gothic

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ne mogu da ukapiram da li je do mene, ili je pocelo nesto da se desava sa njihovim merama XD Ugl. hvala :D

      Избриши
  3. Mnogo mi se dopada košuljica.. Što se tiče veličine, pa ni ja nisam bila baš najbolja u prvoj narudžbi. Inače nosim L jer volim šire majice i kada sam poručila preko sajta došla mi je malo uža, ali mogu da je nosim. Ali inače je jako lijepa ❤️❤️❤️

    Marija's blog

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Nazalost, ovo nije moja prva porudzbina, ali sam uspela opasno da omanem sa poslednje dve :/ Ja u ovu nazalost ne mogu da udjem, pa ce biti prosledjena.

      Hvala ti :)

      Избриши