Ziaja - Natural Olive Micellar Water

15:11

Pozdrav drage moje,

Ovo bi bio prvi post u Novoj godini, onako ciljano. Verujem da smo svi koristili nešto jaču šminku nego inače, a tu šminku treba i skinuti, a da pri tome ne izritirate svoje lice, tu će vam pomoći Ziaja micelarna voda, ''Zašto?'' pitate me, nastavite da čitate i saznajte zašto ova micelatna voda treba da vam se nadje u kupatilu.


Ova micelarna voda nam dolazi u veoma šarmantnom pakovanju od 200ml čija je regularna cena oko 550 din. I ako u nazivu ima Maslina ova micelarna voda nema nikakve veze sa maslinama koliko sam mogla da primetim. Ima blag gotovo neprimetan miris. Dobro skida i čisti lice, a da pri tome ne iritira kožu. Naravno najbolje bi bilo da se vodite listom sastojaka da vidite da li postoji nešto što bi eventualno moglo da vam zasmeta.




















Nakon korišćenja koža ostaje nežna i baršunasta, ova micelarna ne ostavlja onaj lepljivi trag. Što se tiče mat karmina neke je lakše skinuti sa njom dok je neke najbolje skinuti sa nekim mlekom koje je namenjeno za to da ne bi došlo do iritacije.

Jedina zamerka bi možda bila odnos količine i cene, jer za taj novac može da se nadje duplo veća militraža.

Da li ste koristile ovu micelarnu i kakva su vaša iskustva?


You Might Also Like

7 komentara

  1. Super post! Ja inače koristim Baleinu vodicu, ali možda nekada kupim i ovu da probam.

    http://beautycornerbyemina.blogspot.ba

    ОдговориИзбриши
  2. Aleks draga, odlican post! Jako dobro odradjena recenzija, uzivala sam citajucim Do sada se nisam susrela s ovim proizvodom niti sam ga koristila ali ki izgleda jakk korisno, tako da bih mogla da ga priustim sebi kad mi ostane visak novca.

    Srecna Nova Godina, omiljena blogerko! ❤❤❤ 😄😄
    Gotičarka

    ОдговориИзбриши
  3. Nisam nikada koristila niti jedan njihov proizvod. Slažem se da se može naći puno jeftinijih, ali ako je dobra, onda nema veze :)
    Zapratila sam te :)

    myfirsttextvm.blogspot.ba

    ОдговориИзбриши