Kräuterhof kozmetika - Mazalice

22:12

Drage moje,

Juče smo se družile sa Kräuterhof šamponom od ruzmarina, danas se po obećanju družimo sa njivom mazalicama. Na recenziju su mi stigle mlečna krema, krema sa nevenom, vazelin i uzorci gela sa puževom sluzi.



















Krenućemo od gela jer je pravo otkirće i osveženje medju mazalicama koje se kod nas na tržisštu nalaze. Uzorak dolazi u ovom malom pakovanju od 3ml koje imate komotno za min 5 korišćenja, jer ne treba puno proizvoda s obzirom da lako razmazuje.



















Struktura je u pravom smislu reči gelasta i ima jako prijatan miris. Kao što sam već rekla i gore verlo se lako razmazuje, pa će vam trajati i uzorak ukoliko ga uzmete.

Evo šta nam kaže proizvodjač i koji su to sastojci:












Što se tiče njegovog učinka, stvarno moram dodatno da pohvalim ovaj gel. Koristila sam ga uglavnom pred spavanje, a rezultati ujutru su bili zapanjujući. Osim što bi mi se lice neverovatno isčistilo, što podrazumeva da nisam imala one iritantne sitne bubuljice zbog kojih lice deluje zapušteno i prljavo, koži mi je povraćena elastičnost i svežina. Tako da sam sigurna da ću u budućnusti nabaviti i full size proizvod, jer vredi.


Sledeća na redu je mlečna krema:
























Dolazi u plastičnom pakovanju koje sadrži 100ml proizvoda, za koje verujem da će vam potrajati, jer kao i kod prošlog proizvoda, dovoljna je sasvim mala količina jer se lako razmazuje. Sama kremica ima aluminijumsku zaštitu u vidu folije, pa će te tako znati da niko nije pipkao pre vas.
Miris kreme je vrlo prijatan. 

























Evo šta nam kaže proizvodjač:

Krema se preporučuje za suva mesta na koži lica, tela i usana. Pogodna je za korišćenje po vetru i hladnom vremenu. Štiti, omekšava i neguje suvu i hrapavu kožu.
Uputstvo za upotrebu: 
Željeno mesto namazati kremom u debljem sloju. Izbegavati kontakt sa očima, sluzokožomi otvorenim ranama.

Kako je još uvek leto i nisam imala prilike da isprobam kremicu i po hladnijem vremenu, pisaću vam moje iskustvo za trenutno. Kremu sam nanosila na lice i na ruke. I ono što vam mogu reći jeste da sa ovom kremom nećete morati da se bojite zime. Koža mi je toliko bila nežna i mekana nakon korišćenja ove kreme, da mi je došlo da zagrlim sama sebe, a najbolji deo je to što taj učinak traje i po par dana, pa se ne morate mackati svaki dan.

Sastojci:































Krema sa nevenom:

Dolazi na u istom pakovanju kao i prethodni proizvod. Pakovanje sadrži 100ml.

























Prva asocijacija na ovu kremu mi je intenzivan miris nevana, koji lično meni pomalo smeta jer vrlo vrlo jak. Osim toga ovo je krema koju bi ste htele da imate u svom kupatilu.

Evo šta nam kaže proizvodjač:

Preporučuje se za negu grube kože. Posebno pogodna za suvu i ispucalu kožu ruku i nogu, podstiče regeneraciju kože. Pogodna za svakodnevnu negu. Pomaže pri zaštiti kože od štetnih klimatskih uticaja.
Uputstvo za upotrebu:
Željeno mesto namazati kremom u tankom sloju. Izbegavati kontakt sa očima, sluzokožom i otvorenim ranama.























Zašto je ovo krema koju želite da imate u svom kupatilu?
Pa recimo da je moju izrazito suvu kožu na nogama vratila u život.


Sastojci:





















I postola jedan od značajnih saveznika u nezi kože. Već vidim ko će me čuvati ove zime.

Za kraj nam je ostao Vazelin:






















Dolazi u istom pakovanju kao njegovi prethodnici. Pakovanje sadrži 100ml proizvoda. Bele, skoro prozirne boje je i nema nikakav miris. Veoma je guste strukture, pa će te morati malo da ''zamrljate'' prste. Mislim da će biti idealan za hladno vreme pošto je masniji od prethodnih proizvoda, ali se brzlo i lako upija.

Evo šta nam kaže proizvodjač:

Čist, beli vazelin je izuzetno sredstvo za zaštitu kože koje kožu čini mekom. Koristi se za svakodnevnu negu suve kože. Poznat je po zaštiti kože od vremenskih uslova. Bez parfema i konzervansa.
Uputstvo za upotrebu:
Može se naneti na kožu više puta dnevno u tankom sloju. Pogodan za svakodnevnu negu.

Sastojci:
































Kräuterhof možete pratiti putem:


Da li ste koristile neke od proizvoda Kräuterhof kozmetika i kakva su vaša iskustva?




You Might Also Like

5 komentara

  1. Koristila sam Kräuterhof kremu od Djavolje kandže protiv reumatičnih bolova. I bila je sjajna (toliko sjajna da mi je sestra maznula).
    Probala sam i njihov šampon od koprive. Kupila sam ga nakon mnogo pohvala koje sam čula od drugarica, ali mi nažalost nije odgovarao.
    Sad si me jako zainteresovala za gel sa ekstraktom puževe sluzi, nadam se da mogu da nabavim uzorak :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Verujem da će ti se dopasti :)
      Uvek možes da pitaš u apoteci za uzorak, trebalo bi da imaju :)

      Избриши
  2. Koristila sam ovu sa nevenom kada su mi pete bile u losem stanju i odlicna je zaista. :)

    ОдговориИзбриши
  3. Da li imaju nesto za celulit?

    ОдговориИзбриши