Golden Rose Mini Velvet Matte Lipsticks & Lip Barier

11:03

Drage moje,


Danas Vam predstavljam jedan od noviteta u GR asortimanu. U pitanju su Mini Velvet Matte karimini, za koje verujem da smo sve vrlo željno iščekivale. U današljem postu moći će te nešto više da pročitate o njima i pogledate svočeve. Dok ćemo se u narednim nedeljama družiti i sa ostalim novitetima.

GR Mini Velvet ruževi nam dolaze u dva mixa, mix 1 i mix 2. Jedan mix sadrži nešto nežnije i svetlije nijanse, koje mislim da slobodno mogu nazvati Nude nijansama, dok drugi mix sadrži tamnije nijanse, za koje verujem da će biti predivan dodatak nastojećoj jesini.



















Mini karmini nam dolaze u plastičnom pakovanju koje sadrži 6 ruževa. I mogu se nabaviti samo kao komplet. Cena je nešto malo manja od 500 din u Golden Beauty Shop-u. Sami ruževi sadrže po 0,5g i rok trajanja 18 meseci od trenutka otvaranja. Što je više nego dovljno vremena za njihovo korišćenje.

Krenućemo od Nude nijansi:



















Kao i veliki mat GR ruževi i ovi malci imaju predivnu kremastu strukturu i prijatan miris. U stvari oni pretstavljaju mini varijantu predjašnjih velikih mat karmina, samo mnogo sladju verziju. Lepo su pigmentovani kao i njihovi prethodnici.


U oba mixa nalaze se nijanse koje možete nositi svakodnevno što je dodatni plus.

Dolazimo do drugog mixa. I iskreno ne znam koji mi se više dopada, mrtva trka. U drugom mixu se nalaze uglavnom crvenkaste nijanse. Živela jesen!

















Solidno su postojani na usnama. Preživeće kafu i cigare, ali posle hrane bi već morale da ih popravite. Ja sam primetila da se skidaju po sredini, i deluje nekako kao ombre pa i ne izgleda toliko loše čak i kada se skida.
A o tečnim mat ruževima možete nešto više pročitati ovde.























A da bi ste sebi olakšale posao nanošenja i produžile život vašem ružu, na usnama, biće vam potrebna Lib Barier- Transparent Lip Pencil, o kojoj pričamo u nastavku.















Mogu vam slobodno reći da mi je ovo omiljeni proizvod iz ovog paketa noviteta. Olovka je vrlo nežna, pa se ne morate brinuti da će te dodatno oštetiti usne. Ima glatku i kremastu strukturu koja je obogaćena vitaminom E. Prvo sam je isprobala u svrhu kojoj služi i predstavlja pravog heroja, svi znamo kako crveni ruževi umeju da se ''razliju'' i upropaste sve što ste uradile do tog trenutka, uz pomoć ove olovke pobedićete i crveni ruž.



















Na dnevnoj bazi ne nosim baš ruževe, tako da olovku nanesem samu, i dolazi do ''blur'' efekta. Imam hronično ispucale usne, a ne volim labela, tako da mi je ova olovka idelana. Nije masna i ako možda odaje takav utisak. 


Došli smo do kreaja današnjeg posta. Za Vas kao i obično imam par pitanja:
1, Da li ste već probale Mini Velvet Matte karmine i Lip Barier, i
2, Koji je vaš favorit?





You Might Also Like

4 komentara