Favoriti 2015.

15:35

Malo kasnim sa ovim postom, bila sam malo lenja. Ali je sad tu. Podelila sam proizvode prema brendovima radi lakšeg snalaženja. O stvarima o kojima sam pisala neću deteljisati, kako post ne bi završio kao roman. Ispod svake slike pored par rečenica, zašto se proizvod našao u favoritima, ostaviću vam link do njegove recenzije. Uživajte :)

Pa da krenemo...


**AURA**






























Ukoliko pratite moj blog, mislim da ste do sad mogle više puta da pročitate zašto volim ovaj brend. Ako ste se ipak prvi put našle na mom blogu, ponoviću se još jednom, za solidnu cenu dobija se stvarno dobar kvalitet. Trude da se da izadju svima u susret i stalno izbacuju novitete. Tako da verujem da niko neće ostati ravnodušan. Ovde su se našli proizvodi koje sam najviše koristila u toku prethodne godine.





























Aura Prime me prestavlja jednu od boljih investicija, osim što će produžiti trajnost pudera, pomoći će vam tako što vam se neće pojaviti bubuljice, ukoliko imate osetljivo lice. Meni je pomogao.
Aura Cover me ovo je puder koji koristim, pa ostavim, pa mu se opet vratim. Ima fantastičnu prekrivenost koja me svaki put iznova oduševi. Ume da bude težak na licu i to je ono što mu zameram.



 Aura Power Lashes Shaggy Dream, o njima sam pisala baš skoro, negde pred Novu godinu. Njih koristim za neke veće dogadjaje. Jer su upadljive i daju očima taj ''bum'' koji smatram kao nephodan za te veće dogadjaje. Trajaće vam dugo ukoliko se budete brinule o njima i skidale im lepak posle svakog korišćenja. 





























Čini mi se da o ajlajneru nikada niisam napravila zasebnu recenziju, no to ću definitivno ispraviti u bližoj budućnosti. Alajner sadrži 7ml. Ima tanku četkicu sa kojom je moguće raditi precizno i lako. Prilagodjava se vašem ukusu. Ukoliko volite tanje ili deblje izvučen ajlajner, sa njim je to moguće.

Aura Correct me bio mi je apsolutni favorit. Lako se nanosi i blenda. I ima širok izbor nijansi, što mislim da je jako važno. Prekriva solidno nedostatke, lično ga koristim za neku dnevnu varijantu.
Aura Absolute Matte Jedva sam dočekala da ga kupim kada se tek pojavio. I dobro je trajao, nekih 7 meseci. Ima aplikator sa kojim se proizvod lako nanosi. Ali će vam trebati strpljenja, ukoliko želite da to bude tamna braon nijansa kao u bočici.





























Ako kažem da ovo morate da posedujete stvarno neću preterivati. Postale su moj must must have. I uskoro vam spremam recenziju o njima. Za sada je dovoljno da znate da su fantastične i da vrede svaki dinar uložen u njih. I jedna i druga su su idealne za blendanje, kvalitet je više nego očigledan, ponovo po jako pristupačnoj ceni.

**ESSENCE**





























Od Essence-a stvarno teško izbunarim nešto što mi odgovara. Tako da ovo što vidite ovde stvarno jesu moju apsolutni favoriti, koje bih ponovo kupila.





























O kolekciji Merry Berry i ova tri proizvoda koji su upravo iz nje sam pisala pre par dana. Tako da neću nešto naširoko o njima.

Essence Merry Berry Highlighter pakovanje je preslatko i čini mi se da ga se nikada neću nagledati. Ono što je super jeste što ove zvezdice stoje i baš sporo se ravnaju. Što se tiče samog highlighter-a on je dosta suptilan. Tako da ako hoćete da pojačate intenzitet koristite vlažnu četkicu pri njegovom nanošenju.





























Essence Merry Berry Lakovi za nokte opet samo pakovanje me je osvojilo. Top coat je stvarno nešto posebno i jednosavno sam se zaljubila u njega. Definitvno ću poniviti kupovinu dok ga još ima u prodaji. Ljubičasti lak, nije baš ljubičast kada se nanese, dosta je tamniji. Ali je boja intenzivna i dovoljan je samo jedan sloj, što je svakako plus.






















Essence All About Roses paletica me je jako prijatno iznenadila. Pigmentacija je jako dobra, kao i trajnost. Tamnije nijanse se malo truše, ali se može raditi na tome.
 





































Ono čemu se uvek vraćam jesu maskare od Essence-a. Probala sam dobar deo njihove ponude i ove dve su one kojima se uvek vraćam.

Essence I love Extreme mi je definitivno najveći favorit. I to je ona vrsta maskare koja je bolja nakon nekog vremena korišćenja. Ima debelu četkicu sa ne tako zbijenim češljićima. U početku slepljuje trepavice, ali kada prodje taj neki period postane stvarno dobra maskara koja daje volumen i pigment trepavicama.
Essence Get Big Lashes mi je na drugom mestu. Blago je zakrivljena, i daje stvarno dobar volumen. Koristim je u kombinaciji sa I Love Extreme radi boljeg efekta.






































O četkicama takodje planiram da pišem nešto detaljnije, jer treba da nabavim još četkicu tj. četku za kameni puder. Opet privukao me je sam izgled, ali oduševljenje njihovim ''moćima'' nije izostalo.


**GOLDEN ROSE**


Golden Rose mi je postao definitivno jedan od najdražih brendova. Za više nego pristupane cene dobićete neverovatan kvalitet. 





























Moja draga omanja kolekcija GR proizvoda koja nastavlja da raste :)

Krenućemo sa ruževima, za koje vam spremam jednu obimniju recenziju. 























































Mislim da sam rekla toliko puta, ali evo još jednom njihovi mat ruževi su jedni od najkvalitetnijih koje sam probala. Ne isušuju usne i traju i traju. Imaju lepu kremastu strukturu i intezivnu boju. Najbolji deo jeste cena koja iznosi svega 250 din.





























Od kada se GR pojavio u Lilly i DM objektima, zaboravila sam na sve ostale lakove. Ovi jednostavno pretstavljaju savršenstvo. Imaju bogatu boju i dovoljan je samo jedan sloj. I dugo traju na noktima. Za sada imam samo jednu recenziju od par nijansi koju možete pogledati ovde





























Golden Rose Bronzing Terra Powder U potrazi za rumenilom, konkretno NYX Taupe, koje su povukli iz prodaje, sam naišla na ovo čudo koje prestavlju solidnu zamenu. Ima lepu strukturu, lepo se nanosi i blenda i ono najvažnije može se nadogradjivati u zavisnosti od vaših želja.





























Golden Rose Extreme Sparkle, malo je reći da obožavam njihove ajlajnere, sa kojima tek treba da se naoružam. Ovaj mali izvor šljokica sam nabavila pred samu Novu godinu, prestavlja divan dodatak svečanoj šminki. Ali nešto opširnije o njemu u nekom budućem postu.





























Golden Rose kameni puder za njega nikada nisam napisala recenziju, jer se nekako zagubio medju svim ostalim. Prestavlja jedan solidan puder, licu daje lepu završnicu, baršunast je lepo i ravnomerno se nanosi. Ali ga treba popraviti posle par sati.





























I ovde vidimo proizvod kome sam se najviše obradovala. Kada sam bila mladja mama mi je kupovale male parfemčiće u plavim, crvenim, rozim i ostalim bojama. Tek sam skoro saznala da su oni od Golden Rosa i da došlo mi je da pokupujem sve ono što se nalazi na policama. Ti parfemčići i ako su dostupni po smešnim cenama su jedni od najpostojanijih koje sam ikada probala. Tako da se radujem recenziji ovog :)

**NYX**


Volim ga, zaista. Jedan od najboljih brendova koji se nalazi na našem tržištu. I ako ne posedujem puno stvari od njega, zaista ga obožavam i radujem se svakoj budućoj kupovini.





























Krenućemo od korektora:

NYX HD Concealer svetlija nijansa je jedno divno otkirće koje je postalo must must have. Bleda sam i imam užasne podočnjake, ovo čudo ne da ih pokrije nego izgledam i naspavano. Tamnija nijansa koju sam uzela u svrhe konturisanja, ima narandzastu podnijansu, koja me nije bas odusevila, jer sam bleda, ali kao sam korektor je super kao i prethodni.
NYX Smlc Copenhagen je jedna divna nijansa kojoj sam se najiskrenije obradovala. Imala lepu kremastu strukturu i bogatu boju.
























Nažalost moja paletica je već pri kraju tako da je slika preuzeta sa interneta.
Box of Smokey Collection U paleti dolaze šimeraste i mat nijanse, sjajevi za usne, senke se sljikicama, korektori, puderi za highlight i konturisanje kao i rumenila. Nijasne senki su divno pigmentovane i lako se blendaju. Kod ove palete je najbolje da mašti samo pustite na volju. Sjajevi su ok, sve zavisi kako koji, neki je nešto bolje pigmentovan neki manje. Osrednje su lepljivi. Senke sa šljokicama su me razočarale, jer samo ovaj prvi sloj ima sljokice, kada ga skinete ispod je samo lepak. Korektori su služili svrsi. Bili su malo lepiljivi, ali su se ok blendali.


**AVON**


Od Avona sam počela da naručujem samo parfeme, kako nisam naišla na ništa drugo što mi zaista odgovara. Na slici dole možete videti sve koje posedujem i koji su mi zaista podjednako dragi. Svi su postajani i izdržaće ceo dan, naravno intenzitet će se smanjiti, ali neće izčeznuti.


Dok vam o Little Pink Dress i Aqua pišem u jednom od narednih postova.

Sa ovim završavam svoje prošlogodišenje favorite, i radujem se ovogodišnjim. Da li delimo neke favorite, kakva su vaša iskustva?




You Might Also Like

4 komentara

  1. Lep si izbor napravila. Aurina četkica za blend, GR lakovi, Nyx HD korektor i Aurin korektor su voljeni i u mom slučaju. Sve najbolje u Novoj godini!

    ОдговориИзбриши
  2. Lep post, bas si se potrudila. I ja sam ljubitelj Aurinih mat ruzeva, korektora i cetkica, Essence maskara i cetkica i GRVM ruzeva (imam 2 nijanse zasad, bice ih jos:)). A da, volim i Avonove parfeme, bas razmisljam ovih dana koji sad da narucim jer ima finih snizenja :). Kristina

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Zahvaljujem :)
      Drago mi je da delimo toliko favorita :D Verujem da hoce, ja planiram od GR jos da uzmem one mat olovke, verujem da me ni one nece razocarati :) Videla, sam ima bas lepih snizenja u decembru i januaru, srecan lov ti zelim :)

      Избриши