Essence All About Roses

14:14

Kako sam organizovala nagradnu igru sa ovom paleticom, što sam je više gledala shvatila sam da želim i ja da je posedujem. Pa u duhu toga, spremila sam vam recenziju :)

Paletica dolazi u plastičnom providnom pakovanju. U pitanju je jača plastika, pa bi trebalo da izdrži nenadane padove, takodje čuje se ono ''klik'' i nema šanse da se sama otvori. Na poklopsu se nalazi ime brenda i proizvoda, dok se na poledjini nalazi nešto malo više o samoj paleti i uputstvo za sminkanje, odnosno sugestija. Ovo pakovanje sadrži 9,5g i rok trajanja mu je 12 meseci. Za ovo zadovoljstvo biće neophodno da izdvojite 550 din.
























































*sa blicom

Što se tiče same palete...

Postojanost:

Bez baze će izdržati 5 do 6 sati, ukoliko nanesete bazu produžiće te joj život i naravno intenzitet boje.

Pigmenstacija:

Tu me je prijatno iznenadila. Nisam puno očekivala od nje, jer je ipak u pitanju drogerijska paleta. No ipak se pokazala kao dostojna pažnje. Svetlije nijanse su nešto slabije pigmentovane, dok su tamnije više. Naravno, uvek možete pre samog nanošenja senki staviti bazu koja će korigovati sve nedostatke.

I RED





















II RED





















SA BAZOM
Tj. u pitanju je improvizovana baza, korektor.



































Same senke se pomalo truše, pa bi bilo najbolje našminkati prvo oči, pa tek nakon toga staviti puder.
Ono što mi se svidja kod ove palete jeste što možete napraviti dosta kombinacija,kako za dnevnu varijantu tako i za neku noćnu. Istina ne možete napraviti neki dramatičniji look, ali za svakodnevnu upotrebu je sasvim korektna. U paleti dolaze 3 mat senke i 5 sedefastih. Sve su puteraste strukture pa samim tim i jako nežne na koži.

Moje ocena 7/10

Da li ste koristile ovu paletu ili neke od All about, kakva su vaša iskustva?

Ukoliko želite da budete u toku sa najnovijim objavama zapratite i moju fb stranicu ovde

You Might Also Like

10 komentara