Instagram Magic Bra - Da li ovo stvarno radi? || Rosegal

18:33

Drage moje,

U današnjem postu ću vam predstaviti apsolutni hit, koji već neko vreme kruži internetom, a u pitanju je bruhalter bez brtela i kopči. Da li on zaista radi, kako je predstavljeno, saznajte u nastavku teksta.






















Nakon velikog buma koji je ovaj brushalter napravio na internetu, ubrzo se pojavio i na svim mogućim kineskim sajtovima. Neke prednosti po meni su što vas ništa neće stezati, možete nositi majice na brtele, a da pritom ne nameštate stalno brtele, ili jednostavno možete nositi haljinesa golim ledjima, a da pri tom imate i dalje potporu za grudi. Brus je spravljen od nekog mekanog matirajala s preda, dok se pozadi nalazi silikon koji treba zalepiti za grudi. Ja sam svoj uzela u univerzalnoj veličini.





















Po sredini se nalazi ''korset'' koji treba stegnuti kada ga nanesete, a rezultat koji navodno daje jeste bogato poprsje i ''složne drugarice''.





















Kada ga nalepite zaiste stoji na grudima bez pomeranja. No rezultat me nije oduševio. Prvo što sam morala sama da ih nameštam u brusu kako bih napravila dekolte, a onda je jednostavno izgledalo jako čudno i ružno. Bolji rezultat dobijam sa običnim push-up brusom. Druga stvar, skidanje je, barem kod mene bilo jako bolno i neprijatno. Mislim da bi ova vrsta podrške više odgovarala devojkama sa manjim grudima.

Sve u svemu kod mene nije dao željeni rezultat i definitivno su mi bolja opcija klasični brushalteri.

Detaljnije ovaj brus možete pogledati i naručiti na sledećem linku:
https://goo.gl/y5j5Eg

Njegova trenutna cena je 9,86$ i pri tome imate besplatan shipping preko Rosegala.







You Might Also Like

8 komentara

  1. Potpuno se slažem sa tobom, skidanje je bilo izuzetno bolno, grudi mi izgledaju jako čudno i ne podigne ih uopšte, samo iz približi. Kupila sam pre jedno 2 meseca, probala sam da ga namestim desetak puta i nisam ga nosila ni jednom. Meni ni malo ne odgovara.

    Pozdrav, Kristina ♥

    http://onlyforgirlsbykristina.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Zao mi je da cujem da je i tvoje iskustvo bilo lose :( Mozda naprave nesto sto ce pristajati svima, a bude imalo dobru zamisao kao sto je ovaj brus :)

      Избриши
  2. Zaistam ali zaista se ni jednom postu do sada nisam obradovala koliko ovom, jer odavno razmisljam da ga nabavim ali nikako da se odlucim. Interesantan post, drago mi je sto sam cula tvoje misljenje. Zaista se slazem da je on vise nekako za devojke s manjim grudima, valjda ih bolje stegne i podigne. Ali vredi probati. Odlicna recenzija draga!

    Visit me, and follow. See you soon. Maleficent

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Pa u stvari, ovaj brus ne dize apsolutno nista, mislim da je glavna zamisao bila da ih stegne. Drago mi je ako sam uspela na bilo koji nacin da ti pomognem ovom recenzijom :)

      Избриши
  3. Ja uzeh kod nasih Kineza za 480 din, izdrzao je 2 pranja i to je otprilike to,vise ne lepi kako treba. Nosim velicinu 80A-B, u zavisnosti od proizvodjaca, to je neka prosecna velicina grudi, ali mi ovo "ne drzi".

    ОдговориИзбриши
  4. A, da, zaboravih - ova leptir varijanta je posebna glupost, oni skroz silikonski odranije su mnogo bolji i dugotrajniji.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ja nisam probala ranije nista ovakvog tipa, ali me je ovo bas razocaralo. Ne toliko sto sam morala sama da''pakujem'' nego sto je izgledalo strasno ruzno :/

      Избриши