Golden Rose Liquid Matte karmini - nove nijanse

14:29

Drage moje,

Verovatno kasnim sa ovim postom u odnosu na svoje koleginice, no verujem da su sada ove nove nijanse dostupne gotovo svuda.

Danas ću vam predstaviti nijanse: 13, 14, 15, 16 i 17




















Dolaze nam u istom pakovanju kao i prethodni karmini. Pakovanje sadrži 5,5 ml proizvoda i cena je oko 500 din.

Evo šta nam kaže proizvodjač:

- Daju savršenu pokrivenost i mat završnicu
- Lako se nanose, imaju kremastu i glatku strukturu
- Sadrže vitamin E i ulje avokada













Karmini su kremaste strukture kao i prošli. Primećujem promenu u formulaciji, no nisam sigurna šta je tačno u pitanju. I dalje imaju izvanrednu pokrivenost i pigmentaciju. Medju novim nijansama preovladjuju nude tonovi. Tako da verujem da će svaka devojka naći neku nijansu koja joj odgovara.
U odnosnu na prethodne ovi mal isušuju usne, pa ih je potrebno pripremiti sa labelom.






















Sve nijanse su zaista predivne i primenjive u svakodnednom šminkanju. Za sada najveću popularnost je stekla 15-ca, smatram sasvim opravdano.
Proizvodi su dermatološki testirani kao i ostatak Golden Rose asortimana.

Da li ste već nabavile neku od novih nijansi i koji je vaš favorit?


You Might Also Like

11 komentara

  1. Nažalost kod mene još uvijek nisu došli ovi ruževi, a baš bih volila u kolekciji imati. Tako da ih prvom prilikom uzimam, Mnogo lijep post ❤️❤️❤️

    Marija's blog

    ОдговориИзбриши
  2. Da naravno, favorit mi je 17-ka ali zelim da nabavim uskoro 13ku i 16ku :)

    ОдговориИзбриши
  3. Najvise mi se svida nijansa 15. Ali sve bih ih nosila 😊

    MMara

    ОдговориИзбриши
  4. Aleks moja, još jedan predivan post! Obožavam kada radiš postove ovog tipa, zaista ih radis bolje od svih drugih. Kada je Golden Rose u pitanju, ja sam se vec izjasnila da je to moj definitivno omiljeni drogerijski brend tako da mi se dopada sto si pisala recenziju ovih karmina. Ja imam isti, i to u broju 13, i moram reći da mi je definitivno favorit medju svim ostalim mat ruževima <3 Odlican post.

    Gotičarka

    ОдговориИзбриши
  5. Od kako su se prvi put pojavili i na prvo stavljanje zaljubila sam se u desetku,mislim svima omiljenu,ali meni stvarno,nekako najbolje lezi uz ten,kosu,zubi su mi belji,posle 10 sam kupila 7,11,3,5,8.sve te imam i dalje i mozda sam ih stavila najvise tri puta jer svi su razliciti ali desetku iako traje bas dugo kupujem vec treci put jer mi je ona za svakodnevno sminkanje.Od ovih novih sam uzela 13 i 15 jer su mi najlepse,dok mi je 14 prejaka,ali sve u svemu odlicni su i trajuuuu

    ОдговориИзбриши