Makeup Revolution London Flawless

10:45

Dok sam bila na odmoru u Crnoj Gori, mislim da mi je najveći problem bio da nadjem neku njihovu drogeriju. Kako sam bila u mestu gde nije bilo ni apoteke kamo li nečeg drugog. Na moju sreću negde u Budvi sam uspela da pronadjem njihovu drogeriju Cosmetics Market i da napokon stavim svoje šape na ovo savršenstvo upakovano u veoma elitno pakovanje. Kada sam došla do njihovog štanda male palete su skoro bile rasprodate, ostalo je tek par. Kako mi se ni jedna zaista nije svidela, odlučila sam da dodam koji evro više i uložim u ovo oduševljenje.
Iskreno od drogerijskih paleta se ježim, jer se ni jedna nije dokazala kao vredna novca i pažnje, pa sam se držala NYX-a što se toga tiče. No posle pročitanih recenzija vezanih za ove palete, odlučila sam da ih isprobam. A moje oduševljenje seže do plafona. Ovo malo čudo dolazi u ženstvenom pakovanju, roze kartonskoj kutiji, gde je istaknuto ime palete kao i njihov broj odnosno 32 senke. Kada kutiju okrenete na poledjinu tu su prikazane sve senke koje dolaze u paleti, što smatram veoma zgodnim. Paleta sadrži 16g, rok trajanja 12 meseci mada verujem da može i duže od toga, i sve to za 14e, dok su one manje skoro 7e.
























Primarno pakovanje je od crne plastike, koje je bilo u nekoj zaštitnoj foliji, kao i celokupno pakovanje, sve
u cilju da vaša paleta ostane u jednom komadu. Na crnom pakovanju nije naznačeno konkretan naziv palete, već naziv firme. No ime možete naći na poledjini zajedno sa sastojcima.
























Kada otvorite vašu paletu tu nalazite pravu malu magiju, 32 senke od čega 8 mat, 9 extra šimerastih, 14 manje šimerastih, 1 sa sljokicama. Što se tiče pigmentacije u većini slučajeva je super, ima samo par koje su dosta loše pigmentovane. I daa svaka senka ima svoje ime. I najveći mogući plus jeste što dolazi i ogledalo, koje mi je jako korisno, jer kada putujete, možete popraviti šminku, ili ako je u smeštaju loše osvetljenje možete izaći na terasu itd. I ono što čekate od početka mog opširnog teksta, swatchevi jeee



















































Išla sam po redovima

I red
































Paper   Soft Glow    Buff   Highlite   Angel   Unlimited   Brew   Silver smoke

Paper je definitivno najgora u celoj paleti jer se čak i ne vidi, a prešla sam sigurno pet puta.

II red
























Almost there   Uncover   Barely pink   Lowlite   Golden   Night   Gold Digger   Cheerless   Blue Stars

III red







Smudge   Shimmer Heart   Universal   Copper shimmer   Medal   Darkest shimmer Tarnish   Black Tie

IV red
































Pure chocolate   Raw   Red night   Molton Chocolate   Burgandy Nights   Green Stars   Cafe Noir   Night

Moji najveći favoriti se upravo nalaze u ovom redu i to bi bili Red night, Molton Chocolate i Burgandy Nights, i ako mi se svidja kako izgledaju Green Stars u paleti, kada se nanesu to baš i nije zelena boja.
Kao što se može i videt iz priloženog najbolje su pigmentovane šimeraste senke, dok su nešto slabijeg intenziteta mat senke. Ono što mi se najviše svidja kod ove plaete jeste što imate veliki izbor za dnevne, ali i za noćne varijante, možete pustiti mašti na volju.

Sve u svemu ja sam prezadovoljna, da sam mogla uzela bih ih sve. Dole imate moj mali look






I to bi bilo to što se tiče ove izvanredne palete, kako vam se čini, da li ste je možda koristile?


















                                                                                                                                Do sledećeg puta A.S.




You Might Also Like

10 komentara

  1. Prelepa je paleta. Tako patim što ih nema ovde. :/

    ОдговориИзбриши
  2. Ja se najtoplije nadam da ce sa napokon pojaviti i kod nas :)

    ОдговориИзбриши
  3. Bila mi je na wishlisti i jucer sam je prvi put vidjela uzivo i ispisala... uopste me se nije dojmila. Ocekivala sam da ce biti veca, a uzivo je bas mala... sta ja znam, svi hvale pigmentaciju, meni je ono slabija do srednja... ne znam slomila mi je srce! :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Sta znam, meni je skroz ok, mene je bas odusevila s obzirom da je u pitanju jedna drogeriska paleta, na sta sam sve nailazila ovo je zlato :D

      Избриши
  4. Predivna paleta jeste da ne volim previse simer senke, ali ova paleta je predivna! Super post btw xxxo

    ОдговориИзбриши