Schwarzkopf dream team

22:02


U nedostatku maske koju sam koristila, odnosno Dahlia-ne, vidi ovde, uzela sam Schwarzkopf-ovu masku i regenerator. Nisam očekivala mnogo, pa mnogo nisam ni dobila.
No, uzećemo u obzir da mi je kosa bila užasno oštećena kada sam ih prvi put koristila, i jednostavno nije joj bilo spasa, kosa nije izgledala preterano dobro, kao sa Dahlia-nom maskom, koja je jedina uspela da je omekša.
Uz ovo dvoje izgledala je isto kao i inače, kao slama. Kako sam se ošišala i skratila nepovratno napaćene delove, rezultati su bolji, meka je na dodir, i ne čini kosu teškom kao što mi se dešavalo sa nekim maskama.


Maska je neke srednje gustine, mada više vuče ka retkoj(vidi sliku dole, i proceni :) ) i nije teška za razmazivanje. Miris me nervira, ali iz sasvim drugog razloga, od onog očekivaog. Miris je jako lep, i potseća me na neki parfem, i ne mogu da se setim koji.








(Ok slika izgleda malo pogrešno, ali to je samo maska)


Što se tiče sastava, to bi bila sl. slika





Ako se ne vidi dobro izvinjavam se, ipak je valjkastog oblika.
Ali evo šta piše :
HAYLURON + HAIR FILLER Deep - Refill maska za slabu i tanku kosu. Dubinska regeneracija i punija kosa.
Upotreba: Umasirajte 2-3 puta nedeljno u vlažnu kosu i ostavite da deluje najmanje 1 min.
Isperite.

Kao što rekoh i na samom početku ako vam je stvarno mnogo oštećena kosa, ova maska teško da će uraditi nešto za nju. Ja sam je držala oko 30 min i ništa.





Nego... što se tiče regeneratora, miriiis, ima isti kao i maska, no kod njega je nešto jači. Pa ga kao luda ga prskam, bolest ne bira.
Noo, kosa mi izgleda sjajnije, i zdravo, no za puniji izgled, od toga ništa, ne daje volumen. Jesam li spomenula da prelepo miriše?





E sad kako ovde nisam mogla ni celu rečenicu da uhvatim, ispisaću vam. Šta proizvodjač poručuje.
Pa kaže ovako....

HAYLURON + HAIR FILLER *Express-repair regenerator za slabu i tanku kosu. Lakše raščešljavanje i punoija kosa.
Upotreba: Promućkati pre upotrebe! Naprskati na vlažnu ili suvu kosu. Ne ispira se! Koristi redovno. Ne prskati blizu očiju. Štiti od direktne sunčeve svetlosti i smrzavanja. Poželjno držati u uspravnom položaju.
Negujući sistem: Za optimalne rezultate koristi HAYLURON + HAIR FILLER šampon i masku za dubinsko obnavljanje kose.


I to bi bilo to, što se tiče mojih utisaka, sa ova dva proizvoda.
Jeste li ih koristile, i kakva su vaša iskustva? :)

You Might Also Like

2 komentara

  1. Koristila sam ovu Gliss masku nedavno, i zaista mi se dopala..Kosa mi od nje bude premekana, i zadrzava miris ovog proizvoda do narednog pranja..:))

    ОдговориИзбриши