Serum za kosu VOLLARE || Kozmetika & Parfemi

10:25

Drage moje,


Dugo se nismo čule ovde. Nadam se da leto koristite na dobar način i nalazite načine da ukradete koji minut za samo svoje uživanje. Pre nego što nastavite čitanje ovog posta, predlažem vam da skuvate jednu kafu i uvalite se.


Mi danas pričamo o nezi kose, tema koja dugo nije bila pominjana, potpuno nepravedno. Kao neko ko uvek ima problema sa krajevima kose uvek sam u potrazi za dobrim rešenjima, kako te tvrdoglave krajeve malo dovesti  red. Pored maski koje redovno koristim i ulja, tu su i serumi.

U ovom postu će te se upoznati sa Vollare serumom, koji je bogat uljima, a naručito arganovim. Na sajtu Kozmetika&Parfemi, a od skoro i u Dm-u možete birati između 4 Vollare seruma.




















Serum(i) dolaze u staklenom pakovanju koje sadrži 30 ml proizvoda. Gustina ovog seruma je negde na samoj sredini između potpunog tečnog i srednje gustog, te je vrlo lagan za nanošenje na kosu, bila ona suva ili mokra. Miris je vrlo prijatan i zadržava se neki kraći period u kosi.

Imate i plastični dozer koji dodatno olakšava korišćenje. Za moju kosu, koju možemo svrstati u dugu i gustu potrebna je pumpica i po, do dve.


















Proizvodi kao što su ovaj, odnosno uljani serumi su vrlo koristni za negu kose. Štite je od spoljnih uticaja kao što su vetar, toplota, hladnoća i sl. Odnosno odložiće krzanje i cvrtanje krajeva (naravno uz ostatak odgovarajuće nege).

Vollare serumi sadrže 7 ulja u svom sastavu (arganovo, kokosovo, suncokretovo, maslinovo , makadamija, avokado i ulje lana), samo jednog sadrže više, kao ovaj koji se našao kod mene i, sadrži više arganovog ulja.

Tokom korišćenja mi nije dodatno mastio kosu, lepo bi zagladio krajeve, olakšao rašćešljavanje i dao dodatni sjaj kosi (ili je to makar bio moj subjektivni osećaj).


Proizvođač obećava sledeće:

* Efikasno regeneriše i vidljivo obnavlja strukturu dlake
* Poseduje formulu bogatu uljima koja:

-Dubinski hidrira vašu kosu
-Efikasno uglađuje neposlušne vlasi
- Povećavaju fleksibilnost vlasi
- Štite od oštećenja i UV zraka

Sa svim navedenim se moram složiti i još dodati da je zaista smanjio krzanje dlake. U budnoćsti planiram da nastavim sa kupovinom ovih uljanih seruma.

Cena im je oko 475 rsd i možete ih naći na sajtu Kozmetika i Parfemi i, u Dm drogerijama.








You Might Also Like

1 komentara