Matte Liquid Lipstick || Farmasi

17:07

Drage moje,

Danas pričamo o Farmasi kozmetici koja nam stiže iz Turske i spada u katalošku prodaju kozmetike, ali i potrepština za kuću. Ono što je izdvaja od već postojećih kompanija sa istim sistemom prodaje, jeste što nam Farmasi nudi prirodnu kozmetiku uključujući i ostale proizvode u ponudi.

Kod mene se našao jedan od tečnih mat karmina, o kojem ćemo danas nešto detaljnije razgovarati.





















Karmin nam dolazi u jednostavnom plastičnom pakovanju koje sadrži 4 ml proizvoda i ima slatkasti miris koji mene podseća na vanilice. U katalogu imate mogućnost da birate izmedju 6 boja. Uglavnom preovladjuju nude nijanse, osim jedne koja samouvereno odskače - Marilyn Moonroe jarko crvene. Cena ovih karmina iznosi 550 din, što bi bila neka okvirna cena svih matte tečnih ruževa.

Ove karmine izdvaja njihova struktura. Većina mat tečnih karmina je nešto ''grublja'' kada se osuši i ne možemo uraditi čuveno ''mm-mm'', to nije slučaj i sa Farmasijevim karminima. Struktura je baršunasta i lagana. Nikada se ne suši do kraja, te i nije u potpunosti mat. Prednosti su što ne isušuje usne i prijatan je za nošenje, a negativne strana je ta što nema veliku postojanost, upravo zato što se ne suši do kraja. Kod mene se našla nijansa pod brojem 103, a koja predstavlja neku kombinaciju prljavo roze,lila i boje mesa. Veliki je saveznik u dnevnom šminkanju i mislim da bi pristajala većini devojaka.















Da li ste do sada poručivale nešto od Farmasi proizvoda i koji je vaš favorit?







You Might Also Like

3 komentara

  1. Interesantna nijansa, jako mi se dopada!

    http://thestoryofagothic.blogspot.rs/2017/09/who-says-that-plus-size-girls-cant-wear.html

    ОдговориИзбриши
  2. Nijansa ruža je savršena, sviđa mi se. ☺
    https://little-diary-by-jovana.blogspot.rs/?m=1

    ОдговориИзбриши
  3. Ja sam nekoliko puta poručivala od Farmacija i zaista sam oduševljena sa njihovim proizvodima. Ovaj mat karmin se posebno dopada i možda ga poručim jednom prilikom. Također, čestitam ti na 100 pratioca ❤️❤️❤️

    I follow you: Visit and follow ----> Marija's blog

    ОдговориИзбриши