Aura Face Contour Palette

14:16

Drage moje,

Dugo se nismo družile sa Aurom, jer nisam mogla da nadjem ništa što bi mi odgovaralo. Srećom s vremena na vreme izbace po koji novitet pa sam tako uspela da ugrabim contour paletu.

Dolazi nam u plastičnom pakovanju 4x4 g proizvoda. Postoje dve nijanse ove palete, svetla i tamna. Kod mene se našla tamnija varijanta. Palete možete naći u Lilly-ju gde je cena oko 800 din i u Dm-u gde je cena približno 900 din. U okviru pakovanja dobijamo ogledalce, koje je više nego korisno i vrlo me je obradovalo.





















Preko palete dolazi plastična folija sa nazivima, kao što možemo videti i kod velikih kozmetičkih kuća. U okviru palete dobija se puder za fiksiranje, hajlajter i dve nijanse za konturu.

















Sve je uradjeno vrlo minimalistički, pa mi se samim tim jako dopada dizajn. U pitanju su praškasti proizvodi. Lagani su za rad i nanošenje. Ukoliko ste početnik u šminkanju verujem da će vam ova paleta odgovarati za vežbu. Sami proizvodi su vrlo slabo pigmentovani, ali moram reći da je ovo prvi put da mi to ne predstavlja problem. Svakako je lakše naneti par puta proizvod nego preterati iz prve, što je svakako teže popraviti. Puderi su laki za blendanje. Što se tiče četki sa kojima radim, to bi bila mala Aurina četka za blendanje sa prve slike, sa njom iscrtavam konture nosa i obraza, a samo blendanje radim sa Jessup-ovom četkom za rumenilo.



















Žuti puder je za fiksiranje prema proizvodjaču, no ja sam primetila da mi se uvlači u porice pa ga uglavnom izbegavam.
Hajlajter mi se dopada jer vuče na rozikasto i vrlo je suptilan pa se može koristiti i u toku dana.
Heavy Bronze je puder koji koristim za dnevnu varijantu konture, i ako sam stvarno bleda, lepo se stapa sa mojim tenom i nije užasno narandzast kada se nanese.
Heavy Sculpt je tamnija nijansa za konturu, koja je po meni priličnija za večernje izlaske ili neke značajnije dogadjaje.

Swatchevi:
























* naneseno je po tri sloja


Da li ste do sada koristile Aurinu contour paletu i kakva su vaša iskustva?


You Might Also Like

6 komentara

  1. Već duže vreme hoću da je probam, ali nikako. Moram da je uzmem. I da, kaže se naneseno ��

    ОдговориИзбриши
  2. Aleks moja draga, vrlo interesantan post. Odlićna recezija!
    Do sada nisam imala prilike da koristim ovu paletu ali mi izgleda jako kvalitetno i korisno.

    Gotičarka

    ОдговориИзбриши
  3. Volim Aura proizvode i videla sam da su izbacili ovu paletu, ali mi je u medjuvremenu stigla Sunkissed paleta i onda nisam imala potrebe da je kupujem. :)

    ОдговориИзбриши
  4. Samo sam uzela aurin hajlajter u kamenu i odlican je isto nije mnogo pigmentovan ali kao sto kazes bolje ga staviti dva tri sloja nego iz prve preterati

    ОдговориИзбриши