NYX Taupe rumenilo

14:10

Htela bih da danas popričamo o ovom inzvarednom i vanserijskom rumenilu, o kojem sam prvo dosta čitala, a na kraju se odlučila i na njegovu kupovinu.
Ono što posebno cenim kod njihove kozmetike jeste što nije testirana na životinjama, nadam se da će te videti na jednoj od slika ima zeka i piše cruelty fee.
Sad ono što vas više zanima pretpostavljam jeste sam proizvod. Dolazi u pakovanju od 4g u kvalitetno uradjenoj kutijici gde se čuje ono klik. Sa donje strane je naznačen sastav, broj i naziv rumenila kao i to da mu je rok trajanja 18 meseci. Cena ovog rumenila je 658 din u prodavnicama Alexandar Cosmetics-a.
Ovo rumenilo je postalo čini mi se omiljeno velikom broju devojaka, iz jako dobrog razloga, pogodno je za svakodnevno korišćenje kada daje neku suptilnu završnicu, a opet u posebnim prilikama ga možete koristiti za konturisanje lica kako je bez šimera odnosno ima hladnu nijansu. Lako se nanosi i razmazuje, jako je zahvalno za rad, i ono što znam jeste da ga više neću menjati. Lično ga koristim u kombinaciji sa njihovim korektorom za posvetljivanje lica Above&Beyond Full Coverage Concealer CJ11 Lavander, o kome će biti više reči u nekom od narednih postova.


I još mi ostaje da vas pitam da li i vi koristite ovaj prozvod/e i kakvi su vaši utisci i iskustva?

                                                                                                        Do sledećeg puta A.S.






You Might Also Like

0 komentara