NYX HD Photogenic Concealer

15:10

Ukoliko me pratite na instagramu mogle ste da ih vidite na nekim od slika. Sada konačno možete i pročitati recenziju. I ako sam ih dugo priželjkivala uvek bih našla razlog zašto da ih ne uzmem, no dolazilo je venčanje a na slikam sa venčanja izgledam užasno pa sam morala da pribegnem teškoj artiljeriji.

Nisam videla ni jednu recenziju o njihovim korektorima pa sam išla na sreću i verovala da imaju magično dejstvo kakvo su demonstrirali na fb stranici Alexandar Cosmetics-a. Da li imaju magične moći? Da imaju!

Jedino što mi je bilo žao u datom trenutku što nisam imala novca i za njihov HD puder, ali o tome nekom drugom prilikom.
Što se tiče ovih korektora ja sam oduševljena i zaista prezadovoljna. Dolaze u plastičnoj reći ćemo bočici valjkastog oblika koja sadrži 3, dok im je cena 575 dincruelty free.


. Imaju aplikator sa kojim se jako lako radi. Kao i na ostalim NYX-ovim proizvodima i na ovom je oznaka cruelty free.




















Uzela sam najsvetliju i najtamniju nijansu u svrhe konturisanja. Moram biti iskrena u početku mi je bilo pomalo teško da radim sa njima jer su dosta tečni, dok su Aurini korektori gusti, pa dok sam se malo privikla da treba da stavim duplo manje proizvoda, muke moje. Najsvetliji ima oznaku CW01 - Porcelain, dok najtamniji ima CW08 - Nutmeg.

Korektori se jako lako blendaju i zadržavaju se tokom celog dana, ako imate dobar puder i oni će ostati nepomični zajedno sa njim.
Najsvetliji CW01 - Porcelain je baš svetao i odgovarao bi bledim devojkama, ima plavi podton. I ko stvorena je za devojke koje mi se pridružuju u Kasperizmu.


























Najtamnija nijansa CW08 - Nutmeg kod nje sam se malo zanela i nisam dovoljno istražila. Tek kada sam došla kući uočila sam da je narandzasta, i nisam baš bila preterano oduševljena, ali šta je tu je. Ovaj korektor ima žuti podton, koji sam ja ublažila sa njihovim rumenilom PB11 Taupe.


























I za kraj na slikama koje inače ne podnosim sam izgledala ispegladno i nećete verovati kao da nemam podočnjake, što me je jako obrodovalo. I ako sam bila verna Aurinim tečnim korektorima, ipak moram priznati da će doći do smene i da ove neću još dugo menjati. Ako vas zanima kako su oni izgledali u akciji kliknite ovde.



























Da li ste koristile ov korektore kakva su vaša iskustva?

Ukoliko želite da budete u toku sa najnovijim objavama lajkujte i moju fb stranicu na sl. linku

https://www.facebook.com/alexsparrowblog/



You Might Also Like

6 komentara

  1. Svjetlija nijansa bi mi bila odlična za podočnjake dok je tamnija za mene previše topla i narančasta, ja blijeda pa bi definitivno smiješno izgledao na meni :)

    ОдговориИзбриши
  2. Ni meni nije odgovarala 100% ali sam odradila sta je bilo u mojoj moci da funkcionise taj dan :D Nadam se da ce bolje izgledati ako ikada opet pocrnim :D

    A za ovu svetliju nijansu verujem da ce ti odgovarati i ja sam bleda i sa ovom nijansom sam stvarno odusevljena koliko mi je "legla".

    ОдговориИзбриши
  3. Meni se ovo bas dopada! Posebno tamnija nijansa, bas cu isprobati :) <3

    ОдговориИзбриши
  4. Ja korostim CW04 jako dugo,to im je najprodavanija nijansa,cesto je nema u prodavnicama,idealan je za podocnjke i bilo kakve bubuljice,mada je moje lice jako osetljivo pa ako ga koristim na vecim povrsinama dobijem sitne bubuljice.

    ОдговориИзбриши
  5. Znaci imala sam srece sto sam ga nasla :D Meni je lice isto jako osetljivo, ali evo sad ce mesec dana kako ga koristim i jos uvek mi nista nije iskocilo, samo da tako i ostane :D

    ОдговориИзбриши