New in Rainy Fall of 2015

12:05

Ne znam kako vi, ali ja sam jedva dočekala ovo zahladjenje i kišu. Sad možemo uživati u toplim kupkama i čupavim dzemperima. A ako vam ipak nedostaje leto i more, nastavite da čitate text i saznajte kako se ja izborim sa letnjom nostalgijom.
U ovom new in-u su se našli preparati za održavanje higijene, i ako ne volim da pišem o njima, jer nekako uvek mi je prisutna misao da svi već imamo omiljeni šampon, dezodorans...Ovi su zaslužili svoje mesto. Naravno sva moguća sredstva za održavanje kose, jer new in ne može da prodje bez njih.


























Krenućemo od Dove-a, mislim da sam previše puta spomenula da obožavam njihovu kozmetiku. U moju odbranu daju toliko dobrih razloga. Moja koža je osetljiva, i lagala biih kad bih rekla da se ne bojim isprobavanja novih proizvoda, bilo da je u pitanju šminka, ili neka nova krema. No sa Dove-om nemmam tih problema, jer je on tako dobar prema osetljivoj koži. Osim neverovatnih mirisa, koje dožeivljavam kao tople zagrljaje, tu je hidrirajući efekat kog ne može nikad da bude dosta. Inače sapune izbegavam da koristim za umivanje jer isušuju kožu, ali ne i Dove. Da mogu napravila bih životnu zalihu njihovih proizvoda.
Sad nešto konkretnije o proizvodima koje sam uzela, kupka Silk Glow koju uzimam poslednja tri meseca u ovom ogromnom pakovanju od 750ml. I on je upravo moja tajna kada vam nedostaje more. Ima neki specifični nežni miris, koji vas odmah vraća na plažu. Sapun koji ima istu moć, a sadrži šea puter i vanilu. Dezodorans...hmh.. po tom pitanju sam frik. Ako se nečeg u životu bojim to jeste da ću se osetiti na znoj. Mislim da sam probala dezodoranse svih mogućih marki, i prema mojim previsokim standardima, samo Dove zaslužuje da ga povedem kući. Pruža zaštitu tokom celog dana, ne ostavlja iritantne tragove i ima predivan miris.


































Znam da sam malo odužila, zamislite tek kako će da izgleda recenzija. Drugi proizvod na listi jeste od Garnier-a koji koristim poslednjih mesec dana. Služi za obnavljanje ispucalih krajeva. I funkcioniše. Ima predivan miris i krajnje simpatično pakovanje, o kojem vam pišem za koji dan.


































I još malo o kosi. Sve mi češće pada na pamet da napravim blog samo o nezi kose. Opet Le Petit M. da li vam je već dosadio?
Opet sam uzela masku sa šea mlekom i medom kao i prošli mesec i jedan novitet regenerator sa mlekom od slatkog badema i ekstraktom lanenog semena koji je namenjen za mekoću i oporavak kose. Za normalnu kosu sa lomljivim krajevima. I iskreno jedva čekam da ga probam, verujem da će biti pogodak kao i prošli.


































Aura, bez nje ne može ni jedan mesec da prodje. Ovog puta u pitanju je hranljivi tretman za jačanje slabih noktiju. Ako me pratite na face-u možda ste videli objavu da sam počela borbu za povratak mojih prirodnih noktiju. Moji prirodni su uvek bili slabi zbog moje loše ishrane. Prvi put sam na izlivanje otišla za 18ti rodjendan i od tad sam stalno imala nokte. No odlučila sam da želim nazad svoje. Bili su u užasnom stanju, i imaju manje deformacije. Tako da...ja sam devojka koja drži do svog izgleda, i sve mora da bude idealno, i uz te nokte mi je sve bilo zaokruženo.Sad kad vidim posledice, nije bilo vredno. I pored Eveline-a 8u1 uzela sam i od Aure da probam, pa vam pišem utiske o mom malom putovanju.


































I još parfem iz Avon-a, nisam ga ja kupila, dobila sam ga na poklon, kako mi je juče bio rodjendan. Ali je ko da sam ga ja birala, i toliko me je oduševio da je zaslužio da se nadje u new in-u i uskoro da dobije i svoju recenziju. Jer moje savršenstvo zamišljam kao ovaj parfem. Oblak roze nežnosti.


To bi bilo to za ovaj new in, kako vam se čini moj izbor? Da li koristite neke od ovih proizvoda?

You Might Also Like

6 komentara

  1. i ja sam veliki fan Dove proizvoda, tu najpre mislim na stikove i sapune, ostali su odavno pali u zaborav :). Kazi mi molim te, da li je Sensuelle postojan, tj da li miris traje (znam da je svaka koza drugacija, ali svejedno me zanima) ? Pozdrav od jos jedne Device :) Kristina

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Pa cini mi se da se nesto krace zadrzava od ostalih koje imam(oni mi traju po 12 sati i jace) cini mi se da je on trajao oko 6-7 sati :)

      Избриши
  2. Ja sam samo koristila Dove od svega ovoga i njihove proizvode baš volim. Ostalo nisam ali bih voljela probati LPM proizvode za kosu.

    ОдговориИзбриши
  3. Probaj obavezno, pristupacne su cene, a kvalitet je neverovatan :)

    ОдговориИзбриши