Mogu ja to sama - Sprej za talasastu kosu

18:02

Ovaj post sam videla prošle god negde u ovo vreme na sajtu Mogu ja to sama, i od tad mi ne izbija iz glave, pa sam odlučila da ga napokon i isprobam. Kako nam je leto stiglo i ima 300 stepeni, ko će još da suši kosu, zar ne? Danas vam pišem o spreju za talasastu kosu i mojim utiscima o istom.
Recept u nastavku.

Uglavnom potrebni sastojci su:

1. Morska sol puna supena kašika
2.Kokosovo ulje pola supene kašike
3.Balzam za kosu (po vašoj volji) pola supene kašike
4.200ml destilovane vode










Stavite vodu da se prokuva, i onda prelijete jednu supenu kašiku soli, i mešate dok se sol ne istopi, i onda dodate pola kašike kokosobog ulja i pola kašike balzama za kosu, i mešate da se sjedini. Kada ste sve to uradile to sipate u neku bočicu sa rasprašivačem.
I trebalo bi da naprskate na vlažnu kosu i ostavite da se prirodnim putem osuši. I svaki put pre nanošenja treba protresti jer se sastojci nikad do kraja ne sjedine.













To bi bio sam recept, e sad, moji utisci, stavljale na suvu ili na vlažnu kosu, svaki put će biti suva. Da li će te dobiti frizuru kao posle kupanja u moru? Hoćete. Iskreno ne bih preporučila neko češće korišćenje jer isuši kosu dosta, ali sam zadovoljna efektom koji se postiže.

INače jedno malo obaveštenje, u buduće će neki od ovih postova mogu ja to sama zvati da li ovo zaista radi, isto tako od Okt. ću početi da kupujem neke proizvode i imaću zasebnu rubriku da li oovo zaista radi.

Da li ste već probale ovaj sprej, ili će te ga možda tek
probati?


                                                                                                                                 Do sledećeg puta A.S.


You Might Also Like

2 komentara

  1. Možda manje soli da ne bi toliko isušivalo kosu? Nisam,ali planiram...

    ОдговориИзбриши
  2. NIje mi se dalo da pravim jos jedan, mada svakako cu sledeci put probati sa manji soli:) Obavezno javite vasa iskusva :)

    ОдговориИзбриши