Mark. gel za obrve || Avon

21:14

Drage moje,

Danas pričamo o Mark gelu za obrve,  koji nam dolazi od kataloškog giganta Avon-a. Mark bih u najkraćem mogla da predstavim kao Avonov lični brend dekorativne kozmetike. U njihovom katalogu možete naći celu punudu ove linije i poručiti nešto za sebe. U proteklom periodu pored gela sam isprobavala i njihove mat tečne ruževe pa će te tako uskoro moći da čitate i o njima :)

Nadam se da nije kasno za Novogodišnje kolačiće, ipak su nam najavili neki sneg :D






















Gel dolazi u kartonskoj kutijici, na kojoj se nalaze žig brenda i naziv proizvoda. Dok primarno pakovanje dolazi u vidu staklene teglice. Za sada možete birati samo izmedju dve nijanse, odnosno deep brown (koja se našla kod mene) i blonde.





















Pakovanje je odradjeno minimalistički, a opet vrlo upečatljivo, što mi je generalno vrlo privlačno kod Mark-a. Sam gel je vrlo kremast i lako se nanosi i razmazuje. Meni je trebalo neko vreme da se priviknem da treba da se nanosi ''laganom rukom'' kako bi to izgledalo što prirodnije.



















Gel je tamno braon boje, pa će tako odgovarati i devojkama sa crnim obrvama. Kada se nanese ne mrda, tako da možete biti mirne tokom celog dana.

Nijansa ima nešto toplije tonove kada se ovako gleda, no kada se nanese poprima neku sivkastu boju, ali ne gubi na intenzitetu.



Posle nekog vremena gel kreće da se suši, kao i sve stvari koje se nalaze u teglicama, moje rešenje je da se nakvasi četkica, ili što sam radila ranije, da se doda pola kapi ulja za lice i tada gel bude kao nov. Na pakovanju nije naznačeno koliko proizvoda se dobija, ali računam da će potrajati preko 6 meseci.

I na kraju redovna cena je 800 din, ali je gotovo uvek na sniženju pa ga tako možete naći po ceni od 400 din ili manje.

Ovako izgleda u akciji :)


Da li ste probale nešto iz Mark kolekcije i koja su vaša iskustva?






You Might Also Like

1 komentara

  1. Vidjela sam ovaj gel, ali nijesam bila sigurna da li ga treba probati, nakon citanja tvoje recenzije, ipak cu mu dati sansu xo

    www.theninebyivana.blogspot.com

    ОдговориИзбриши