Burgundy heaven || Trend It Up

18:39

Drage moje,

Došao nam je i taj decembar i, mislim da je postalo prihvatljivo pričati o Novoj godini i svemu što uz nju ide. Mi ćemo danas pričati o jednoj savršenoj burgundy nijansi laka za nokte.




















A u centru pažnje je Trend It Up brend, koji možete naći u DM drogerijama. Lak dolazi u standardno staklenoj bočici, koja sadrži 11 ml proizvoda, a cena je oko 300- 400 din. Lak je nešto redje strukture, te se lepo nanosi i razmazuje, ali mu je pigmentacija nešto slabija, pa će te morati da nanesete 2 do 3 sloja laka.






















Četkica je pljosnata i može se s njom uredno raditi. Lak je visokog sjaja, te mislim da je idealan saputnik kada je praznična sezona u pitanju. Lak je u broju 340 :)























Lak traje 3-4 dana (uz redovno pranje sudova :D ), ne isušuje nokte niti im šteti na bilo koji način, ne ostavlja fleke na nokatnoj ploči i sl., ali nastane malo haosa kada se skida, kao i sa svakim crvenim lakom ikada.

Da li ste probale nešto od Trend It Up kozmetike i kakvi su vaši utisci?






You Might Also Like

4 komentara

  1. Ova boja je predivna. Mnogo mi se dopada i definitivno je jedna od najljepših i neka koju volim najviše u svako godišnje doba. ❤❤❤

    I follow you: Visit and follow ----> Marija's blog

    ОдговориИзбриши
  2. Draga, odusevljena sam fotkama! Cime slikas? Divna dekoracija! Lak mi je predivan, obozavam takve burgundy nijanse i jedne su mi od omiljenih zimi, naravno pored sljokicastih lakova. Divna recenzija!
    https://50nijansiroze.blogspot.rs/?m=1

    ОдговориИзбриши
  3. Prelijepa nijansa ;)
    https://kraljicadrameblog.wordpress.com/2017/12/05/zastita-koze-lica-tokom-zime/

    ОдговориИзбриши
  4. Nisam probala njihove lakove. Ova boja je fantasticna. Obozavam bordo boje.

    https://glamfashioncat.blogspot.rs/

    ОдговориИзбриши