Octopus Cleansing Brush || Zaful

20:55

Drage moje,

Danas se ponovo družimo sa stvarima koje su mi stigle sa Zafula. Sajt trpi sve veće promene u smislu ubacivanja stvari koje pripadaju nekim novim kategorijama. Pa tako sada možete naći muški i beauty odeljak. Danas ćemo se družiti sa proizvodom koji pripada beauty kategoriji i verujem da će se svideti svim devojkama, jer mu je teško odoleti.



















U pitanju je silikonska ''četkica'' za pranje lica. Glavica mu je uradjena od sitnih ovalnih bodljica za bolje uklanjanje nečistoća, dok se sa donje strane nalaze nešto veći pipci koji služe za masažu.





















Unutar ovog silikona se nalazi crna spužvica, u koju bi po uputstvu sa pakovanja trebalo sipati neku umivalicu, sapun ili nešto treće sa čim inače čistite lice.























Četkica je vrlo prijatna za korišćenje. Nežna je prema koži, te se ne morate bojati da će doći do neke iritacije ili oštećenja kože lica. Pipci na glavi, koje smo videli u prvih par slika su nešto kraći od uobičajenih, uporedićemo ih recimo sa Ebelinovom četkicom iste namene, ona ima duže pipke i nešto je grublja pri radu, ali imam utisak da obavi bolji posao od ove.





















Kada u oktopusa sipate željeni proizvod potrebno je stisnuti ga nekoliko puta, kako bi se napravila sapunica, i izašla sa gornje strane. Nakon toga radite kao i sa svim ostalim četkicama ove vrste. Kada završite sa čišćenjem lica, oktopusa je potrebno isprati sa mlakom vodom i to bi od prilike bila sva mudrost 😁

Cena ovog proizvoda je: 5,57$ i možete ga poručiti klikom ovde.

S tim da je proizvodjač skrenuo pažnju da ova četkica ne bi trebala da se koristi na delovima gde imate ožiljke ili ekcem.

Uputstvo za upotrebu po proizvodjaču:






















I to bi bilo to :) Koji su vaši načini za čišćenje i negovanje lica?







You Might Also Like

3 komentara

  1. Preslatko izgleda. Baš razmišljam da kupim tako nešto, pošto nikad nisam koristila takve četke.. :) Je l znaš koliki joj je rok trajanja?

    Nosce te ipsum by Milica

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Pa silikon je relativno lak za odrzavanje i lako se dezinfikuje, te verujem da moze duze da se koristi od recimo BB (za koji je preporucljivo vreme upotrebe do 6 meseci). :)

      Избриши