All Matt Plus || Catrice

16:01

Drage moje,

U narednih par dana ću vam predstaviti neke od svojih favorita koji pripadaju dekorativnoj kozmetici.
Prvi medju tim postovima biće tečni puder o kojem ćemo danas da pričamo, odnosno All Matt Plus koji nam dolazi od Catrice-a.
















Ovaj puder sam kupila kada sam posetila Nemačku, te nisam sigurna da se može naći i kod nas. Puder dolazi u staklenom pakovanju i ima plastični dozer. Kod pakovanja mi se posebno svidja što je i samo staklo uradjeno mat.

Evo šta nam kaže sam proizvodjač:
- Trajnost pudera je do 18h
- Matira lice
- I ne sadrži ulja

Pored toga nalazi se još par informacija na poledjeni pakovanja:
- Dugotrajni puder koji sprečava prosijavanje, daje satensko-mat završnicu kao i ujednačen ten. Pored toga hidrira, ne sadrži ulja i dermatološki je testiran.





















Bila sam rešena da tamo uzmem neki od pudera, jer imaju svetlije nijanse nego mi, pa je jednom u životu bilo lako naći odgovarajuću nijansu. Uzela sam najvetliju odnosno 010 Light Beige. Puder je izrazito kremast. Ima srednju nadogradivu prekrivnu moć. Odnosno kada se nanosi četkom dobija se jača, a sa bb nešto slabija prekrivenost. Što se tiče nadogradivosti ona je fantastična, u smislu da se ne primećuje da imate više slojeva pudera i vrlo lepo se stapa sa kožom lica, ali isto tako sa prethodnim slojem. Nisam imala prilike da proverim da li traje 18h, ali jesam 10h, i zaista je postojan i neće se desiti da samo ''sklizne'' u toku dana. Prilikom ovih tropskih temeratura bih se prosijala sa bilo kojim puderom, tako da ću osvrnuti na Nemačku gde je bilo divnih 25 stepeni i zaista mi se nije dešavalo da krenem da se sijam.


















Jedina mana mu je što po mom mišljenju dosta oksidira. Donji deo je kada se tek namaže, a gornji kada prodje nekoliko minuta. Na svu sreću odgovara mi i kada dodje do oksidacije. Posle njega uglavnom ne koristim kameni puder, jer sam po sebi dosta matira lice (ali ne dolazi do efekta maske). Puderi za konturisanje se lepo stapaju sa njim i nemam problema sa blendanjem, korektor takodje lepo ''leže''. Sve u svemu jedan odličan puder za cenu od 6e. Nadam se da će se pojaviti i kod nas ukoliko već nije jer nadmašuje cenu sa kvalitetom. Verujem da bi odgovarao i devojkama sa normalnom kožom lica.


Koji je vaš favorit medju Catrice kozmetikom?








You Might Also Like

6 komentara

  1. Draga moja Aleksandra, evo mene nakon duze vremena na tvom blogu.Zaista saam se obradovala ovom postu. Do sada nisam koristila ni jedan puder od Catrice-a, ali mi ovaj proizvod izgleda veoma obecavajuce i korisno i verujem da je tvoj apsolutni favorit. Sjajno si nam ga predstavila.

    Visit me, Gothic

    ОдговориИзбриши
  2. To mi je jedan od dražih pudera, šteta što su moju nijansu izbacili iz asortimana!!

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Drago mi je da cujem jos dobrih kritika na njegov racun :) Nadam se da ce vratiti nijansu koja ti je odgovarala :)

      Избриши
  3. Super post! Već sam čula za ovaj korektor i uvijek su bile dobre preporuke,morati ću ga početi koristiti!
    Imaš moj follow,nadam se da uzvraćaš!
    Novi post je na blogu:https://katysblogblogger.blogspot.hr/

    ОдговориИзбриши
  4. Mnogo mi se dopada po tvojoj priči. Ukoliko čuješ da ima negdje da se uzme kod nas, slobodno nam javi jer bih voljela da ga probam ❤️❤️❤️

    ОдговориИзбриши