Lash Primer & Lash Plumping Mascara || Golden Rose

20:09

Drage moje,

U narednih par dana napraviću seriju beuty i fashion postova. Prvi u tom nizu je ovaj današnji, gde pričamo o novitetima koji nam stižu iz Golden Rose-a. U pitanju su prajmer za trepavice i nova maskara.




















Krenućemo nekim prirodnim sledom, što bi u ovom slučaju bio prajmer. Prvi put se susrećem sa ovom vrstom proizvoda, pa nisam bila sigurna šta bih mogla da očekujem. Na samom pakovanju piše da daje volumen i da izdužuje trepavice, osim toga obogaćen je provitaminom B, a da li je ispunio ono što tvrdi proizvodjač, saznajte u nastavku teksta.





















Prajmer nam dolazi u minimalističkom mat pakovanju, koje me je oborilo s nogu. Pakovanje sadrži 9 ml proizvoda i rok trajanja je 6 meseci. Tokom korišćenja, tvrdnje proizvodjača su se ispostavile kao tačne. Lepo mi produži trepavice, ali isto tako da na gustini, što me posebno raduje. Tokom korišćenja ostavlja blagi beli trag na trepavicama, koji po sušenju nestaje. Osim što daje na dužini i gustini, produžava trajnost maskare na trepavicama i olakšava njeno skidanje.























Četkica se sužava ka vrhu i vrlo je lagana za rad, nije mi se dešavalo da se ubrljam. Vrlo brzo ovaj proizvod je postao svakodnevna potreba i saveznik u šminkanju. Evo kako izgleda prilikom korišćenja:



















Što se tiče maskare, ni ona me nije razočarala, u stvari mislim da sam napokon našla maskaru koju ću nastaviti da kupujem.























Maskara dolazi u plastičnom pakovanju, koje sadrži 13 ml proizvoda, a rok trajanja je 6 meseci. Kod ove maskare mi se svidelo to što mi nije toliko slepljivala trepavice, čak ni u početku, kako mi se inače dešava sa novim maskarama. Vrlo je lagana i nećete osetiti nikakvu težinu na trepavicama.
Proizvođač tvrdi da maskara daje nadogradiv volumen i ekstremnu dužinu. Takođe razdvaja trepavice i ne daje ''clumping'' efekat.


























Kao što je pakovanje debelo, isto tako je i četkica. Od dna ka vrhu se sužava i lako se koristi, nije mi se dešavalo da se umackam. Baš kao što je proizvodjač i sam rekao, maskara daje nadogradiv volumen i bilo bi najbolje da je nanesete nekoliko puta. Što se tiče dužine, ja i inače imam duge trepavice, pa mi ova maskara da dovoljno na dužini, taman da ne izgleda neprirodno.
Ovako izgleda na meni:



















Sve u svemu, radujem se ponovnoj kupovini ove maskare i prajmera. Da li ste ih možda do sada već probale i kakva su vaša iskustva?






You Might Also Like

2 komentara

  1. Vau, nisam probala tu maskaru ali vidi se da je dobra ♥

    Pozdrav, Kristina ♥

    http://onlyforgirlsbykristina.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши
  2. Prajmer i maskara izgledaju kao sjajna stvar. ☺ Kada mi treba prajmer, koristim CoverGirl koji mi je savršen i nalazi se u sklopu njihove istoimene maskare. Moraću da probam i nešto od ova dva proizvoda iz posta. Uzvrati praćenje. ♥

    Misseslandy

    ОдговориИзбриши