Shine Shine Shine Lipgloss || Essence

13:39

Drage moje,

Danas ću vam predstaviti jedan od noviteta koji nam stiže od Essence-a. U pitanju su njihovi najnoviji Shine Shine Shine sjajevi za usne koji pružaju ''vlažan'' izgled usana. Da vam kažem odmah na početku da sam još od malena bila od onih koji nisu voleli sjajeve za usne i da sam ih uveliko izbegavala ove moje 22 god. no kad sam videla odlične kritike od strane koleginice Koma Bunny, morala sam da uzmem neki. Na kraju mi se prvi toliko svideo da sam uzela i drugi.
























U ovoj recenziji vam predstavljam najlepšu nude nijansu koju sam do sad probala, a koja je u broju 05 So into it! i providni klasični sjaj u broju 01 Behind the scenes. Prva stvar koju sam zapazila jeste da se ne lepe , što je bio od glavnih razloga da odem da kupim i drugi. Druga stvar koja predstavlja mač sa dve oštice, jeste slatkasti ukus ovih sjajeva, pa obično pojedem pola. Što se tiče pigmentacije tu možemo pričati samo o nude nijansi, a za jedan sjaj mislim da je koloracija odlična, što svakako nisam očekivala.



















Postojanost zavisi od vas samih, odnosno da li će te imati više samokontrole od mene i neće te ga pojesti. Kada se skida, skida se podjednako na svim delovima usana, bez nekih mrlja i ostataka. Vrlo je prijatan na usnama i, osim što im daje vrlo lep sjaj i čini ih senzualnijim, imam utisak i da ih neguje.






















Što se tiče pakovanja u pitanju je klasično i prepoznatljivo Essence pakovanje, a u kojem se nalazi 5 ml proizvoda za kojih će biti potrebno da izdvojite 280 din u Dm-u. I ako je samo plastično pakovanje kvalitetno, štampa koja je na njemu uradjena se vrlo brzo skida. Aplikator je vrlo  lagan za upotrebu što je karakteristično i za njihove tečne karmine. Postoji dosta varijacija nijansi pa verujem da će te naći jednu baš za sebe :)

Da li ste već probale neke od noviteta koji su nam stigli od Essence-a i kakva su vaša iskustva?

You Might Also Like

12 komentara

  1. Pre svega,fotogarfije su stvarno jako lepe i profesionalno uslikane!Recenzija ovih sjajeva mi je predivna,moraću ih probati!Super post. <3

    anastasjastyles.blogspot.ba <------------ novi post

    ОдговориИзбриши
  2. Super izgledaju...dobila sam ljubičastu nijansu u paketu od Essenca, ali nikako da je poslikam i probam, sada ću požuriti :)

    ОдговориИзбриши
  3. Ja imam ljubicasti i koliko ga volim govori cinjenica da nista drugo nisam stavila na usne od kako sam ga dobila. Nikada nisam bila fan sjajeva jer se uglavnom lepe i kratko traju, sto sa ovim nije slucaj, osim ako ga ne pojedes kao sto kazes. :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ja sam se bas prijatno iznenadila sa svim njihovim karakteristikama i evo pikam i treci :D

      Избриши
  4. Prelepe su boje :) imam crveni i bas sam zadovoljna <3
    Lepojkica i mama

    ОдговориИзбриши
  5. Aleks moja draga, još jedna sjajna recenzija, bas kako sam i navikla od tebe. Essence je zaista jedan od meni omiljenih sajtova, upravo zbog odnosa cene i kvaliteta. Konkretno ove lipgloseve nisam probala ali mi izgledaju veoma interesantno.

    Visit me, Gothic

    ОдговориИзбриши