Pro Powder Strobe Palette || Freedom Cosmetics

19:48

Drage moje,

Danas pravimo mali zaokret i napravićemo pauzu sa PR proizvodima. Družićemo se sa mojim apsolutnim favoritom koji se našao u top 5 omiljenih i svakodnevno korišćenih proizvoda. U pitanju je paleta za konturu koja nam dolazi od Britanskog brenda Freedom, a koji je sestrinska firma Makeup Revolution-a.





















Paletica dolazi u komletu sa četkom za iscrtavanje kontura lica, a koja je zadovoljavajućeg kvaliteta.
Dolazi u lepom podeljenom kartanskom pakovanju, jedan deo je rezervisan za paletu, a drugi za četku. Na samom pakovanju je prikazano kako bi ste mogli da konturišete lice. Paleta je uradjena od plastike koja je karakteristična i za Makeup Revolution proizvode. Dolazi 15 g proizvoda u pakovanju,a cena je 10 funti, što mislim da je više nego pristupačno za količinu i kvalitet koji dobijate.

U pakovanju dolazi 2 mat hajlajtera, 1 šimerasti hajlajter i 3 pudera za konturu. Sve je blago pigmentovano, što mi odgovara, jer ne može da se pretera u radu i mislim da je ova paletica idealna za početnike. Postoje tri nijanse pudera za konturisanje pa će odgovarati i svetlijim i tamnijim devojkama. Sve se veoma lepo blenda i stapa sa puderom.


























Jedino što meni lično nije odgovaralo jesu dva mat hajljtera, jer su mi se uvlačili u porice, pogotovo ''banana'' puder, a koji je namenjen veoma tamnim devojkama. Nijanse koje se nalaze u paleti možete lagodno koristiti i za dnevni i za noćni makeup, lako se kombinuju jedna sa drugom i stapaju, tako da deluje veoma prirodno.




Da li ste do sada koristile neke proizvode od Freedom kozmetike i kakva su vaša iskustva?






You Might Also Like

1 komentara