Keune So Pure linija za negu kose

16:44

Drage moje,

U današnjem postu ćemo se družiti sa So Pure linijom kozmetike Keune. Keune So Pure Natural Balance je posebna linija proizvoda u kojoj su jedini aktivni sastojci eterična ulja i biljni ekstrakti. Ovi sastojci su idealno izbalansirani i dugoročno postižu maksimalne rezultate. Cilj linije je postići zdravlje i sjaj kose kroz dobre funkcije temena uz pomoć biljnih ekstrakata.



























Iz ove linije su se kod mene našla dva šampona. Jedan je namenjen suvoj kosi, a drugi za normalnu i tanku kosu. Koristila sam ih uglavnom istovremeno. Oba šampona odlikuje vrlo prijatan citrusni miris, koji mene podseća na leto i sedenje na plaži. Nalaze se u vrlo kvalitetnom i modernom pakovanju, možete birati izmedju 250 ml (1071 din.) i 1000 ml (2245 din.), ovu prirodnu liniju možete naći na adresi Požarevačka 5-7, Beograd - Keune Studio Exlusive ili možete proizvode naručiti putem njihovog sajta ovde.

Šamponi su se našli pred mojim velikim očekivanjima, koja su na kraju i ispunili. Kao i kod većine profesionalnih šampona i ovi slabije pene i potrebna je veća količina proizvoda. Nakon pranja mi se dešavalo da se kosa nekad malo umrsi, ali sve to nije bitno, jer posle druge nedelje korišćenja kosa je skoro potpuno prestala da mi opada, a sa čim sam imala velikih problema. Tokom njihovog korišćenja sam mogla da primetim da je kosa krenula polako da mi se oporavlja, vratio joj se prirodni sjaj, i redje se mastila. Ukoliko želite da krenete sa oporavkom kose ili ste već zagazili u te vode, imate moju toplu preporuku za So Pure Moisturizing i Energizing šampone.

Da li ste do sada probale nešto od Keune kozmetike i kakva su vaša iskustva?


You Might Also Like

2 komentara