Max Factor Miracle Touch

15:19

Drage moje,

Danas se ponovo družimo sa dekorativnom kozmetikom. U današnjem postu moći će te da pročitate moje utiske o ovom fenomenalnom puderu.





















Ovaj puder/mus nam dolazi u plastičnom pakovanju sa dve pregrade. U prvoj se nalazi puder, a ispod njega se nalazi i sundjer za nanošenje istog. U pakovanju se nalazi 11,5g za kojih će te morati da izdvojite  oko 1900 din. Probala sam nekoliko mus pudera, no moram priznati da ovaj ipak prednjači odličnim karakteristikama. Puder je toliko nežan na dodir, da nemate osećaj da bilo šta stavljate na lice kada ga nanosite. Ima prijatan i vrlo suptilan miris koji brzo nestane nakon nanošenja.

Ima veliku i odličnu prekrivnu moć i,  možda nekim devojkama neće biti za svaki dan, ali je svakako neizostavan deo šminke za večernje izlaske. Kod mene se nalazi najsvetlija nijansa 045 Warm Almond koja ima žućkasti podton i malo mi je tamnija. No kada se nanese korektor i ostatak šminke stvarno se ne vidi ta mala razlika.















Ne bih ga preporučila devojkama sa masnom kožom, jer će te se brzo prosijati isto kao i ja. Ja sam uspela da nadjem rešenje za to, pa pre njegovog nanošenja korisim bazu za matiranje lica, a o kojoj možete nešto više pročitati ovde. Na taj način sprečavam prosijavanje i potrebno korigovanje u toku dana. No i bez bilo kakve baze puder je stvarno maksimalno postojan, od ujutru do naveče.

Nakon njegovog nanošenja koža deluje bezprekorno i sveže. Ovaj puder trenutno možete naći na sniženju u Jasmin parfimerijama.

Sastojci:






















Da li ste do sada probale ovaj puder i kakva su vaša iskustva?





You Might Also Like

2 komentara

  1. Obozavam max factor sminku,veoma je kvalitetna.Post ti je odlican,

    https://suzastil.blogspot.rs/

    ОдговориИзбриши
  2. Odličan post. Svaka čast samo tako nastavi ;)

    http://namojnacin.simplesite.com/

    ОдговориИзбриши