Max Factor Smokey Eye Drama Kit

13:49

Drage moje,

Danas ponovo pričamo o Max Factoru, posećam vas da i dalje imate 30% u Jasmin parfimerijama, i koliko sam videla paletica o kojoj ćemo danas da pričamo je takodje na sniženju u Dm-u i cena je oko 1300 din.














Reč je o mini paletici sa 4 senke - 01 Opulent Nudes. Jako sam se obradovala ovoj paletici jer sadrži sve nijanse koja svakodnevno koristim, pogotovo svetlo smedju mat senku. Kao što se može videti i sa slike dolaze u plastičnom pakovanju. Ova paletica je namenjena i za obrve, pretpostavljam da bi to bile dve mat senke, mada ih ja sve koristim za oči. No zarad recenzije isprobala sam ih i na obrvama.
















Senke su vrlo pigmentovane, što iskreno nisam očekivala od jedne drogerijske paletice. Truše se dok se radi s njima, pa će te morati da otresete malo četkicu, to ćemo joj oprostiti zato što kada nanesete proizvod ostaje na svom mestu i biće sa vama dok vi ne odlučite da se s njim rastanete.


















Ovo mi je postao jedan od omiljenih komada šminke koje imam prvenstveno što mogu da ga ponesem sa sobom zbog njegove veličine i ne zauzima mnogo prostora u neseseru. Kao što sam rekla paleta me je vrlo prijatno iznenadila svojim kvalitetom i dugotrajnošću. Imate moju preporuku da iskoristite popust i nabavite sebi ovu lepoticu.






































Ovako je to izgledalo na meni :)

Da li ste već probale ovu paleticu i kakva su vaša iskustva?



You Might Also Like

9 komentara

  1. Paletica mi se mnogo sviđa, kao i sjenke. Još uvijek je nisam probala, ali nadam se da ću uskoro imati priliku ❤️❤️❤️

    http://imagenestristes554.blogspot.ba/

    ОдговориИзбриши
  2. Super ideja za post,čini mi se da je tek sada blogerke pominju, a pojavila se pre godinu i više dana. Ja koristim upravo ovu nijansu upravo toliko i to prvenstveno ovaj "puder za obrve", a bela mi je nekad previše sjajna za dan, ali uveče izvrsna. I sama sam razmišljala da je negde pomenem, ali tek sam na početku, videćemo... Pozdrav!

    ОдговориИзбриши
  3. Divne sjene *_* Prelijepo si se našminkala <3

    http://makeyourperfectstyle.blogspot.ba/

    ОдговориИзбриши
  4. Aleks draga, pa ti si prava lepotica. Odlicno odradjen mejkap luk,savrseno ti stoji. Pored toga, ova recenzija je odlicna, super si nam predstavila ovu paleticu. Ja se do sad nisam susrela sa njom ali mi se jako dopala na osnovu tvoj posta i mislim da boh je trebala imati za sebe.

    Gotičarka

    ОдговориИзбриши
  5. Ovu paleticu nisam imala prilike da probam, ali su to neke nijanse koje volim i rado nosim. A ti si se lepo sa njima našminkala :)

    ОдговориИзбриши