Essence Contouring Eyeshadow Set

10:12

Drage moje,

Danas ponovo pričamo o Essencu i proizvodu koji bi trebalo da imate u svom neseseru.
Sa ovom jesenjom kolekcijom sam našla stvarno dosta stvari koje su mi se svidele, osim stvari iz te kolekcije našla sam i par primamljivih noviteta. Ipak o svemu tome nekom drugom prilikom.
Danas je glavni junak set senki za konturu i highlight ako mogu da dodam.























Ovaj set nam dolazi u plastičnom pakovanju koje sadrži 5g proizvoda što je i više nego dovoljno. Koliko sam upućena ima par različitih nijansi, pa ako naletite možete izabrati onu koja vama najviše odgovara. U mom Dm-u se našla samo nijansa 02 Brownies with frosting pa vam danas i o njoj pišem.




















Deo sa higlightom odgovara kvalitetu drogerijskih proizvoda. U stvari svidja mi se više od prošlogodišnje kolekcije Merry Berry, ovaj ima jaču pigmentaciju. Lako se nanosi, i izdržaće veći deo dana.


















Ovo malo čudo sam uzela uglavnom zbog dela za konturu jer toga nikad dosta, a i ova nijansa me potseća na nekadašnji NYX-ov Taupe. Jedina mana je što se malo teže blenda kada se naviknita na to zavolećete ga kao i ja :)


























Za cenu ne veću od 400 dinara mislim da dobijate dobar proizvod.
Da li ste do sada probale ovaj set za konturu i higlight?


You Might Also Like

2 komentara

  1. S obzirom da sam jako veliki ljubitelj konturinga, moram priznati da mi se ovaj proizvod jako dopada. Osim sto se moze koristiti i kao senka, moram dodati da je jako dobro napravljen da ne zauzima previse prostora a opet je sadrzajan, sto mi se posebno svidja. Inace slike su ti vrh, zaista jako profesionalne, odlicna mala recenzija, sve u svemu jako interesantan post.

    http://thestoryofagothic.blogspot.rs/

    ОдговориИзбриши