Golden Rose Longstay Matte Foundation

12:34

Žene,

Danas pričamo o jednom od noviteta iz Golden Rose-a, junak današnje priče je niko drugi do mat tečni puder.
Naša junačina dolazila u klasičnom crnom pakovanju, gde se nalazi ime brenda, proizvoda i linije, kao i to da ima zaštitni faktor 15. Kada malo zarotirate kutiju dolazite do malo bližeg opisa proizvoda i sastojaka.

** Evo koji nam je to bliži opis dao proizvodjač:

- Traje tokom celog dana
- Ima mat završnicu
- Ne sadrži ulja
- Odlična pokrivenost
- Bez parabena


Puder nam dolazi u lepom staklenom pakovanju koje je matirano. Pakovanje sadrži 32ml proizvoda, što nam govori da imamo 2ml više nego obično. Puder ima crnu pimpicu, kao što možete videti i sa slike. Iskreno meni su draže pimpice jer mi u suprotnom obično izadje previše proizvoda pa ne znam šta bih s njim.


Kod mene se našla nijansa 5 (pretpostavljam da je to najsvetlija, jer imam GR korektor u istoj nijansi), no bila mi je i dalje tamna. U medjuvremenu sam malo dobila boju, tako da se sada malo bolje slažemo.
 Puder je lepe stukture, taman na sredini, ni previše gust da ne možete da ga nanesete, a da ne izgledate zacementirano ni previše tečan da imate utisak da je u pitanju BB krema.
Lepo se razmazuje. Ja ga prvo nanesem sa četkom, pa kasnije sredim sa beauty blenderom. Ima jako lepu završnicu, navukla sam se već posle prvog korišćenja.
Puder traje do nekih 6 sati po toplom vremenu, nakon čega se rasija, dok kada je hladnije kao danas, ostaje na svom mestu tokom celog dana.
Ima jaku srednju pokrivenost, što je za svakodnevne potrebe odlično.

SASTOJCI:































Kao i svi ostali proizvodi iz GR i ovaj je dermatološki testiran.
































Dolazimo do kraja današnjeg posta. Za vas kao i obično imam par pitanja :)

- Da li ste koristile GR mat tečni puder i kakva su vaša iskustva?










You Might Also Like

14 komentara

  1. Baš sam razmišljala da kupim ovaj puder. Hvala na ovoj recenziji. Sada si me definitivno ubedila da to treba da uradim. :)

    Fashion, Beauty and Style

    ОдговориИзбриши
  2. Baš ovih dana tragam za novim puderom, do sada sam imala Essence tečni puder i nekako sam polovično zadovoljna tako da baš razmišljam koji bih sada... Možda će baš ovaj biti naredni izbor :)
    Sanela

    http://sparklyget.blogspot.rs/

    ОдговориИзбриши
  3. Bas razmisljam koji cu sledeci kupiti, uveliko trosim Lorealov Infallible Matte kojim sam jako zadovoljna ali uvek volim da probam nesto novo :). Bitno mi je da bude mat, ne za " cement / porcelan " izgled, ali da ipak bude fina zavrsnica bez sjaja :) Kristina

    ОдговориИзбриши
  4. Aleks draga, odlična recenzija, ja sam veliki ljubitelj GR proizvoda , tako da mi i ovaj puder deluje jako fino i primamljivo. inace odlicna recenzija, na veoma lep i detaljan nacin si nam sve opisala. Svaka cast.

    http://thestoryofagothic.blogspot.rs/

    ОдговориИзбриши
  5. Одговори
    1. Ja imam masnu kozu ali mi nije napravio nikakvih problema, jedino sto se prosijam, ali je struktura vrlo lagana, verujem da ce odgovarati svim tipovima koze :)

      Избриши
  6. Nisam ga koristila, ali mi se dopada recenzija, mozda ga probam uskoro. :D

    ОдговориИзбриши