Golden Rose Long Stay Precise Browliner i Brow Styling Gel

18:19

Drage moje,

Danas se bavimo nekim od noviteta iz Golden Rose dekorativne kozmetike. Kao što i sam naslov kaže to će biti olovke za iscrtavanje obrva i gel za njihovo stilozovanje iz Long Stay kolekcije.

Pre same recenzije, moram reći da sam do sad koristila samo senku za popunjavanje i docrtavanje obrva, pa su ova dva proizvoda zaista bili noviteti za mene.

Krenućemo od olovaka koje su mi poslate u nijansama 101 i 102. U današnjem postu asistirala mi je drugarica koja ima svetlije obrve od mene, i njoj odgovara olovka pod rednim brojem 102.

Pa da krenemo:




















Olovke dolaze u plastičnom crnom pakovanju od 0,09g. Na jednoj strani se nalazi češljić za obrve, a sa druge strane se nalazi olovka. Češljić ima providni poklopac, dok olovka ima crni poklopac. Rok trajanja je 24 meseca. Olovka se izvlači, rotirajućim pokretima pakovanja, kao što je princip kod karmina.




















Olovke su kremaste strukture i jako su precizne za rad. Nakon što sam probala ovaj proizvod koji je namenjen isključivo za iscrtavanje obrva, odustala od crtanja sa senkom.
Na slici je prikazano koliko proizvoda dolazi u pakovanju.
102 (prva olovka, s leva na desno) je svetlija nijansa koja će odgovarati devojkama sa svetlijim obrvama, a 101 je tamno smedja, koja će odgovarati i devojkama sa crnim obrvama.



























Evo i prakričnog primera:


**  101  **




















**  102  **



















I ostao nam je još gel za stilizovanje obrva




















Dolazi takodje u plastičnom providnom pakovanju, sa naznakom brenda, linije i naziva samog proizvoda. Pakovanje sadrži 3,5ml proizvoda sa rok trajanja od 9 meseci. Struktura gela je kao kod nekog gušćeg ulja. Ima jak oporan miris sličan alkoholu. Četkica je slična kao kod maskara, s tim da joj češljići nisu gusto stisnuti, pa to olakšava posao, kada gel nanosite na obrvu. Boja gela je neka tamno braon.




















Ovaj proizvod je namenjen tome da vaše obrve ostanu na mestu. Koristio ga je i moj divan gost, kao i ja. Tako da će odgovarati i devojkama sa svetlijim obrvama.

Golden Rose možete zapratiti i na:


Facebook stranici
Instagramu i
Sajtu


I drage moje, pitanje za vas: Da li ste koristile neke od ovih proizvoda i kakva su vaša iskustva?






You Might Also Like

6 komentara

  1. Super su im olovke. Bas se lako nanose. A gel je prosto divan, nema grumuljica niti onog osecaja da su dlacice ukrucene. Golden rose def postaje jedan od boljih i pristupacnijih brendova. Jedva cekam recenziju za karmine posto planiram da ih isprobam :-)

    ОдговориИзбриши
  2. Drago mi je da ti se svidjaju olovke, a za karmine verujem da ce ti se svideti, def pariraju skupljim brendovima :)

    ОдговориИзбриши
  3. Upravo je uzela i jedva cekam da je isprobam

    ОдговориИзбриши
  4. Super je 101 za moje crne obrve,uglavnom tamno braon mi je bilo svetlo a crno previse tamno a ova 101 nijansa je izmedju savrseno se stapa sa crnim obrvama.

    ОдговориИзбриши