Kozmetika Soraya

13:37

Drage moje,

Danas se vraćamo na neke regularne teme. Pa tako danas glavnu ulogu ima krema za hidrataciju od Soraya kozmetike. Prvi put se susrećem sa ovim brendom, što iskreno smatram prednošću jer nisam imala nikakva formirana mišljenja ili osećaj pristrasnosti.

Prvo da se malo upaznamo sa samim brendom :


Soraya je bila ustanovljena 1984. godine  kao kozmetička robna marka srednjeg cenovnog ranga. Za kratko vreme je u svojoj domovini, Poljskoj, inovativnim kozmetičkim proizvodima postala vodeća robna marka, kako po mišljenju kupaca tako i u realnim prodajnim rezultatima. S vremenom kremama su se pridružili i proizvodi za negu tela i dekorativna kozmetika.Danas je Soraya vodeća u prodaji i jedna je od najpriznatijih Poljskih robnih maraki, ne samo na području kozmetike već uopšte.
Soraya nudi kozmetiku koja će odgovarati baš svakom tipu kože lica i tela. Možete birati među inovativnim proizvodima, klasičnim kremama s elastinom i kolagenom, proizvodima za negu problematične kože sa bubuljicama i aknama, a posebno je na raspolaganju i linija za muškarce. Kako bi izbor bio jednostavniji, proizvodi su podijeljeni i po grupama prema dobi, jer starija je koža, veće su njene potrebe po određenim sastojcima. Među proizvodima možete pretraživati i prema problemima koje imate.

I ono najbitnije NE VRŠE TESTIRANJA NA ŽIVOTINJAMA



Pa tako ponudu Soray-inih proizvoda možete pogledati na:

Sajtu

I da se vratimo na kremu koja je meni poslata. Krema je iz linije So Pretty koja je namenjena mladoj koži. Karakteristike ove linije su sledeće:

- Sa kajsijom za manje nedostataka
- Manje nečistoća, manje akni i mitisera
- Salicilna kiselina za borbu protiv akni
- SPF 10




Ono što mi se najviše svidja jeste pakovanje, koje je preslatko i da ne postoji žensko koje na njega neće pasti. I to kaže jedno diskutabilno žensko. Pakovanje je kartonsko na kojem se nalazi ime brenda, linije, a zatim i samog proizvoda. I po kutiji se nalaze mala srca. 

Kada otvorite kutiju stižete naravno do proizvoda, koji dolazi u plastičnoj kutijici, roze boje, po kojoj se takodje nalaze sitna srca. Teško je ne zaljubiti se na prvi pogled. I na tom pakovanju se takodje nalati ime brenda.linije i samog proizvoda. Ovo pakovanje sadrži 50ml i za njega će te morati da izdvojite 925 din.

























I ostaje nam još sama krema. Kao što gore u uvodu piše sadrži nektar kajsije i ulje makademije, pa možete zamisliti koji je to doživljaj za vaše čulo mirisa. Kremica je neke srednje do male gustine. Nije potrebno puno proizvoda jer se lako razmazje. Nakon upijanja u kožu ne ostavlja lepljiv trag.

Šta nam kaže proizvodjač:

Krema za lice za dnevnu negu mlade kože, izuzetno laka i odlična podloga za šminku. Nektar od kajsije odličan je sastojak za negu mlade kože jer osigurava dugotrajnu hidrataciju i izglađivanje i sadrži vitamine A,E i B17, esencijalne masne kiseline, te je jako i delotvorno antibakterijsko i antiseptičko sredstvo, ulje makadamije već dugo je poznato po svom regenerativnom dejstvu, a u isto vreme jača površinski sloj kože. Ulje makadamije koži osigurava važne hranljive materije. Specifično je po neuobičajeno visokim sadržajem palmitoleinske kiseline koja se nalazi u sastavu lipida mlade kože. Sigurno je za negu i najosetljivije kože, pomaže u regeneraciji kože oštećene prilikom izlaganja suncu. 

Starosno doba: Ovaj proizvod namenjen je osobama iznad 15 godina.
Tip kože: Ovaj proizvod namenjen je za suvu i vrlo suvu kožu.

Kada sam videla naznaku da je za suvu i izrazito suvu kožu pomalo sam se zabrinula, da će kod mene izazvati kontra efekat i da će moje već masno lice postati još masnije. Sa ovom recenzijom sam se malo razvukla vremenski, jer nisam koristila kremu svaki dan, a htela da steknem prave utiske o njoj. Pa tako... nakon korišćenja kreme sam uglavnom zadovoljna. Kožu ostavlja elastičnom i koža deluje dosta ''čisto'' nakon korišćenja. U većini slučajeva za ovih 20tak dana nije bilo neprijatnih iznanadjenja. Čini mi se da se samo dva puta užasno izmastila dok se nije privikla na novi proizvod, nakon toga je sve teklo regularno kako i treba.






























I moj mali hokus-pokus sve kreme za hidrataciju prvo isprobam na rukama jer su mi one najbolji pokazatelj njihovih moći. Za ovu kreme i njene hidratantne moći imam da kažem sve najbolje, posle par sekundi koža se vraća u život.




SASTOJCI:


Soraya kozmetiku osim na:

Možete naći i na:


I naravno pitanje za vas: Da li ste koristile neke od Soray-inih proizvoda i kakva su vaša iskustva?




You Might Also Like

3 komentara

  1. Jao, i ja je koristim vec neko vreme, miris je fantastican

    ОдговориИзбриши
  2. Nisam nista koristola od ovog brenda,ali bi ova kremica mogla da se proba posto imam bas suvu kozu. :-)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Verujem da ce tebi jos bolje leci nego meni, jer je ipak tvom tipu koze i namenjena :)

      Избриши