GOLDEN ROSE Volume Black Eyeliner & Extreme Sparkle Eyeliner

15:19

Pozdrav drage moje,


Ukoliko me pratite, mislim da ste do sad naučile da iz kuće ne izlazim bez ajlajnera. Tako da sam uvek u potrazi za nekim boljim.Ajlajner od GR sam koristila pre mnogo godina, i bila sam presrećna kada sam ga ponovo nabavila. Uz standardne ajlajnera GR nam nudi i one u nekim ne tako čestim bojama kao što su zelena i plava, ili one sa šljokicama, a o jednom takvom upravo danas i pričamo.

Naš glavni akter današnjeg posta dolazi u kartonskoj kutijici, koja je crne mat boje, dok na krajevima ima srebrne trake, i ispisano ime brenda i proizvoda, takodje srebrnim slovima. Na jednoj od strana su naznačeni i sastojci, kao i koliko proizvoda dobijate, što je u ovom slučaju 6,5ml i rok trajanja koji je 6 meseci.



Kada je reč o Extreme Sparkle, on takodje dolazi u kartonskoj mat kutiji, na kojoj se nalaze zlatna slova brenda nešto drukčijeg dizajna.Pri dnu kutije se nalazi i naziv proizvoda.Na poledjini se nalazi spisak sastojaka, kao i količina, koja kod ovog lepotana iznosi 5.5ml i rok trajanja koji je isto 6 meseci.
*Oba ajlajnera su dermatološki testirana

Kada proizvod izvadite iz te kartonske kutije, ajlajner izgleda kao deblja hemijska, na kojoj je opet naznačeno ime brenda i proizvoda. Ima definitivno najveće pakovanje od svih ostalih proizvodjača koji su kod nas dostupni. Četkica je nešto duža, pa će vam verovatno trebati vremena da se priviknete, znam da je meni trebalo.

Nasuprot njemu, Extreme Sparkle je neke standarnde veličine. Kod njega je pakovanje providno pa možete videti koliko proizvoda ima. Takodje na bočici je naznačeno ime brenda i proizvoda. Kod njega je takodje četkica normalne dužine, tako da se s njim nešto lakše radi, odnosno nema potrebe za nekim posebnim privikavanjem.

Što se tiče samog ajlajnera,Volume Black, ima tanku četkicu, s kjom je lako raditi, u zavisnosti od vaših želja, lako je izvući i tanje i deblje ajlajner. Brzo se suši i ne razmazuje se. Postojan je u toku celog dana, i ostaje na kapcima sve dok vi ne odlučite da ga skinete. Naravno intenzivno crne boje je.



Kod Extreme Sparkle priča je nešto drukčija, i ako imaju slične četkice, mogućnosti sa njim su ograničene i teže je raditi. Pretpostavljam da je to zbog strukture samog proizvoda. Brzina u sušenju nije izostala ni kod njega, ali intenzitet svakako jeste. Potrebno je naneti barem dva sloja da bi bio vidljiv. Ja nisam uspela samo njega da koristim i da se on vidi, nego bih na standardni crni ajlajner dodala njega. Za svakodnevnu upotrebu svakako nije preterano praktičan, ali za praznike mislim da je lep dodatak.



Što se tiče klasičnog ajlajnera mislim da se dobija super proizvod zavidnog kvaliteta za smešnu cenu od nepunih 200 din. I uvek bih se pre opredelila za njega nego za bilo koju skuplju varijantu, ne zato što je jeftiniji, nego zato što od GR znam šta da očekujem, a to je kvalitet.

Extreme Sparkle je bio proizvod moje ekperimentalne kuovine, i ako nema zavidne karakteristike ni u jednom trenutku se nisam pokajala, jer na kraju krajeva primenljiv je i verujem da mu samo još uvek nisam našla pravu namenu ili pravu kombinaciju proizvoda s kojom će doći do punog izražaja.

*Sastojci za Volume Black Eyeliner:





























*Sastojci za Extreme Sparkle:






































*Swatchevi:
(pod različitim svetlom)

















































Moja ocena:

Volume Black Eyeliner: 10/10
Extreme Sparkle: 7/10

I još malo slika :)
























































Kao i obično još mi je ostalo da vas pitam da li ste probale ove proizvode i kakva su vaša iskustva? Ili da li možda tek planirate da ih probate?

Ukoliko želite da budete u toku sa najnovijim objava zapratite i moju fb stranicu ovde.


You Might Also Like

4 komentara