Multiactiv maske za lice

13:16

Moje drage žene,


Ove maske sam spominjala u posto o nezi lica i, obećala sam vam zasebnu recenziju za njih. Malo kasnim, ali je sada tu.

Pa da krenemo, maske dolaze u malim pakovanjima, kesicama, od 7.5ml, a cena će vas najviše obradovati ona iznosi oko 65 din. Svaka maska dolazi u kesici drukčije boje, samim tim je i namenjena za nešto drugo. Ja vam danas pretstavljam piling masku 2u1, hidratantnu masku i hranljivu masku.





























Krenućemo s leva na desno. U roze kesici se nalazi hidratantna maska, koju je dušu dala za ovo hladno vreme, verujem da može poslužiti i onima koji imaju suvu kožu lica. Lično je koristim nakon neke maske, u slučaju da ta prva isušuje kosu, pa da bih izbegla neprijatno zatezanje ili peckanje, nanesem nju.







































 Na njoj je nacrtana malina, pa pretpostavljate da miriše na nju, no miris je baš diskretan, tako da teško da će te osetiti bilo šta, osim ako ne stavite nos u kesicu. Sama maska je bele boje, naznačeno je da treba da se drži 10 min, pa posle tog vremena se gotovo upije u kožu. Ispira se. Lice posle nje deluje dosta svežije.

Šta nam kaže proizvodjač:






































Druga na redu je Hranljiva maska. Koja je obogaćne uljem nevena, shea buterom i proteinima badema. A koja je namenjena za toliko toga. Ono što je meni posebno privuklo pažnju jeste da revitalizuje umornu kožu. Kako sam studet, u opisu posla mi je hronična neispavanost i podočnjaci do pola obraza.






































Miris maske me nije oduševio jer ne volim miris badema, koji se u ovom slučaju najviše oseća, onaj ko ih voli verujem da će oduševiti. Nakon korišćenja ove maske, lice mi je delovalo preporodjeno, obrisala mi je tragove umora. Koža lica je bila mekša i barem je meni delovala elastičnije. Niko ne bi mogao da pogodi da sam tu noć spavala samo 3 sata.

Šta nam kaže proizvodjač:






































I najsladje za kraj. Definitivno je moj favorit, uglavnom jer mi pomaže da umanjim bubuljice koje su i dalje uporne. Tako da drage moje, ako znate neku dobru masku, pa makar i kućne radinosti, budite slobodne da je podelite sa mnom.






































Da se vratim na moju mezimicu, Piling maska, nećete verovati ima piling u sebi, nakon 10 min je ne ispirate odmah, neko uradite malu masažu lica. Takodje miriše na mango, miris će te kao i kod prethodne osećati samo dok je nanosite. Nakon ispiranja, koža je glatka i vraćena joj je svežina.

Šta nam kaže proizvodjač:







































I da rezimiramo. Maske su više nego jeftine, a daju lepe rezultate. I ono što bih htela da napomenem jeste da svaku masku imam za tri korišćenja. Maskice se drže na licu po 10 min i zatim ispiraju mlakom vodom, posle svake koža ostaje nežna na dodir i deluje negovano.

Da li ste koristile Multiactiv maske, kakva su vaša iskustva?


Ukoliko želite da budete u toku sa najnovijim objavama možete zapratiti i moju fb stranicu ovde.
U toku je i nagradna igra, možete pogledati poklone i uslove učestvovanja ovde.


You Might Also Like

4 komentara