Flormar Pretty Compact puder u kamenu

13:16

Moje drage žene,

Danas pričamo o jednom kamenom puderu koji je slučajno došao u moj posed. Od Flormara teško da sam išta ikada koristila, jednostavno me nije privlačilo da bilo šta probam, ali mama je očigledno imala druge planove. Pa vam danas pretstavljam Pretty compact od Flormara.

Dolazi u roze kutijici, koja ima providni deo u sredini pa možete videti proizvod. Na poklopcu se nalazi ime brenda i naziv proizvoda. Na poledjini s nalaze informacije, kao što su nijansa, koja je u ovom slučaju 198 Rose, i koliko proizvoda ima (17g) kao i rok trajanja koji je zavidnih 24 meseca. Cena je čini mi se nešto manja od 400 din. Poklopac se malo ''zaglavi'' pa ne bi trebalo da se otvara ukoliko ga povedete na putovanje.



O samom proizvodu:

Ima malo grublju strukturu pod prstima, ali se to ne oseti kada ga nanesete na lice. Ima prijatan miris koji mene potseća na one bebi pudere. Matira lepo kožu, ali mu je trajnost do neka 4 sata eventualno 5 i onda ćete morati da ga popravite, jer u tom periodu samo sklizne sa lice, a vi se prosijate.
Ono što je dobro kod ovog pudera jeste ova nijansa, jer i ako preterano bleda, ova nijansa mi potpuno odgavara.










Nisam oduševeljena, ali je za tu cenu od nepunih 400 dinara ok, svakako vam može poslužiti dok štedite za neki bolji.

Daa li ste koristile ovaj puder, kakva su vaša iskustva?

Kako bi ste bile u toku sa najnovijim objavama možete zapratiti i moju fb stranicu klikom ovde
Takodje je u toku i prvi Give away na blogu, pa možete učestvovati, pogledajte uslove ovde





You Might Also Like

2 komentara