Essence Merry Berry highlighter powder

13:10

Napokon je i kod nas stigla limitirana linija Merry Berry. Mislim da je glavni razlog, sto smo toliko poludele za njom divna pakovanja, na koja tesko da je i jedna od nas imuna. Merry Berry kolekcija nam donosi tri nove nijanse ruža, dve mono senke, zlatni prah za telo (koliko sam razumela),4 nijanse lakova za nokte, highlighter i sprej za kosu (koji je ujedno parfem i nega i prekriva kosu zlatnim prahom).

Ja vam danas pišem o Merry Berry higlighter-u, a za koji dan i o lakovima za nokte. Malo sam se igrala sa slikama, nadam se da će te u njima uživati onoliko, koliko sam ja dok sam ih pravila.

Highlighter dolazi u plastičnom pakovanju, u pitanju je je jača plastika, i čuje se ono klik pri zatvaranju. Na pokopcu se nalazi ime brenda, kolekcije i proizvoda. Dok se na poledjini nalaze podaci kao što su gramaža  koja je u ovom slučaju 9g i rok trajanja koji je 12 meseci. Za ovo zadovoljstvo će te morati da izdvojite 450din u Lilly drogeriama. Takodje dolazi samo u jednoj nijansi 01 I love my golden pumps.

























Sad, sam highlighter, malo je reći da sam ga par dana samo gledala jer mi je bilo žao da ga ''načnem''. Essence je poznat po dobroj estetici, pa to nije izostalo ni ovaj put, jer higlighter izgleda kao da se hiljadu zvezdica skrasilo u vašu kutijicu.















































*slikano sa blicem, kako bi ste videle u kojoj meri je reljevast

Dosta je diskretan kada se nanese, gotovo neprimetan, ali postoji jedan trik koji će pojačati intenzitet, pre nego što ga stavite, pokvasite četkicu sa kojom ga nanosite (ja predjem samo vlažnom maramicom). A rezultati su neuporedivi. Traje 4-5h onda jednostavno nestane. Meni lično to ne smeta, uvek ga možete poneti kako bi ste ga popravile. Struktura je baršunasta i nežna.




*Levo sa suvom četkicom, desno sa vlažnom

























*Moji utisci:

Kako sam pre koristila senku za higlighter, jer je improvizacija majka uspeha, jako sam zadovoljna pravim highlighter-om. Trajsnost je osrednja do slaba, ali s tim stvarno nemam problema. Dosta je diskretan, ali se to može nadogradjivati. Pakovanje i dizajn su preslatki i mislim da su osvojili srca devojaka širom sveta. Kada bih imala priliku opet da ga kupim, ponovila bih kupovinu, smatram ga dobrom investicijom.
























Da li ste koristile highlighter iz nove kolekcije Merry Berry, kakva su vaša iskustva?

Ukoliko želite da budete u toku sa najnovijim objavama zapratite i moju fb stranicu ovde




You Might Also Like

2 komentara

  1. Kako se koristi hajlajter? Preslatko pakovanje

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Cilj nanošenja highlightera je reflektan, orošen izgled.
      Postoje 3 glavna dela gde se highlighter nanosi, a to su
      1. Jaodice
      2. SLepocnice,oci i
      3. Iznad gornje usne mada se to nesto slabije praktukuje :)

      Kada se nanosi na jagodice, blenda se na najvisoj tacki jagodica ka slepocnici. Sto se tice ociju, nanosi se ipod obrva i unutrasnji pregib oka (radi svezijeg izgleda, to mozes i praktikovati u svakodnevnoj sminki, jer daje veliku razliku, ukoliko nemas higlighter mozes koristiti i neku simerastu sampanj senku (npr. Aura 65 Cute Nude, mono senka).
      I takodje, ja ga stavljam i na vrh nosa :)
      Nadam se da sam ti pomogla
      Mozes pogledati i tutorijal, verujem da ce ti biti nesto jasnije
      https://www.youtube.com/watch?v=fUgxlywvVHc

      Избриши