Avon November New in

09:50

Mislim da treba prvo da vam kažem da sam opsednuta sa Novom Godinom, ali ne usmislu u koju ću kafanu da idem ili šta ću da obučem, više onako detinje. Volim ukrase i vredno ih skupljam kako bi jelka izgledala što skladnije, ostale stajaće ukrase, lampice, sneg ali i sve ono što miriše na cimet i jabuku. Da, znam da je tek Novembar, ali jednostavno sam srećna. Jako sam se obradovala ovoj brošuri jer je uvod u poslednju koja će zaokružitti tekuću godinu, a u kojoj će sve odisati Novogodišnjim praznicima. Malo je reći da sam skakala od sreće kada mi je sestra rekla da je Avon napokon stigao.

U ovom novembarskom izdanju našlo se sledeće :


Tu su kupke Mr. i Mrs. Frosty kojima sam se najviše obradovala, samo pogledajte koliko su slatke!
Gospodin Frosty miriše na brusnicu i narandzu dok Gsopodja Frosty miriše na jabuku i cimet. I nekako što ih više gledam sve sam više sigurna da će da stoje kao ukras jer će mi biti žao da ih potrošim. Cena jednog u ovoj brošuri iznosi 200 din.


Sledeći na redu su parfemi. Aqua i Little Pink Dress. Ako kažem da sam zaljubljena slagaću, jer je ovo više od ljubavi, oni su toliko savršeni, da, da mogu uvukla bih se u njihove bočice i živela u njima i zauvek mirisala. Inače, ako mislite da naručujete nešto iz Avona moja topla preporuka je da to učinite sada jer ima neverovatnih popusta, i super setova po jako pristupačnim cenama. Ova dva parfema u ovoj brošuri koštaju 2000, dok njihove redovne cene po na osob premašuju tu cifru.




I najsladje za kraj. Kažem najsladje jer kupka i maska za lice mirišu na čokoladu. Odnosno da budem precizna oni su sa Afričkim šea pterom i kakaoom. Stvarno će te morati sebe da potsećate da nisu jestivi i ako tako izgledaju. Cena maske je 400 din dok je cena kupke 500 din.

Opšinije recenzije očekujte u toku narednih nedelja. I budite u toku uskoro organizujem svoj prvi Giveaway, kako bi ste bile sigurne da ga nećete propustiti, a i kako bi ste bile u toku sa najnovijim objavama zapratite i moju fb stranicu na sledećem linku, takodje je u toku mini facebook darivanje priključite se nagradnoj igri da nas bude što više :)

https://www.facebook.com/alexsparrowblog/?ref=aymt_homepage_panel

Da li ste koristile neke od proizvoda? Kakva su vaša iskustva? Da li sam vas nagovorila da probate neke od proizvoda?


You Might Also Like

8 komentara

  1. Mr. i Mrs. Frosty kupke su mi definitivno favoriti ovog posta! Odusevljena sam njihovim pakovanjima! :) <3

    ОдговориИзбриши
  2. jel mozes da uporedis ova dva parfema? :)

    ОдговориИзбриши
  3. Jako su slicni :D S tim da Aqua ima jednu mirisnu notu koja je onako jaca i izdvaja se od ostatka parfema (nadam se da me razumes) dok je kod Little Pink Dress barem meni sve idealno uklopljeno, oba su jako nezna i odisu svezinom, mada mi je Little Pink Dress za nijansu zenstveniji. Oba su jako postojana :) Nadam se da sam ti bila od neke pomoci :)

    ОдговориИзбриши
  4. Hvala, probacu ih sigurno :)

    ОдговориИзбриши
  5. Kupke predivno izgledaju :) A ipak mi se vise dopada little black dress, nego pink. Planet spa deluje bas primamljivo!

    ОдговориИзбриши