Maybelline Affinitone Mineral

14:10

Iskreno, ovaj puder sam uzela pre nekog vremena. Tako da postoji mogućnost da pakovanje nije isto. Ali verujem da puder jeste. Razlog što vam nisam pisala ranije o njemu, jeste što nisam mogla da ga koristim, jer je tu kada se desi čudo i uspem da pocrnim. Tako da se veoma radujem, što vam prenosim utiske. Jer to znači da sam pocrnela.

Uglavnom dolazi u staklenoj bočici, sa plastičnim dozerom i plastičnim poklopcem. U pitanju je 30ml, što se pokazalo i sa mnogim drugim puderima da je više nego dovoljna militraža za duži period. Na poledjini pudera piše da daje

  • Prirodni rezultat
  • da je odgovarajuć za osetljivu kožu
  • 100% micro-mineralan pigment
  • Da nema ulja. Da nema talka i da nema mirisa
  • Kao i da ima zaštitni faktor 18


































Lako se nanosi, i razmazuje, no draže mi je korišćenje četke za taj posao. Jer mi se čini da ona to mnogo bolje obavlja nego ja sa rukama. Prekrivenost je srednja, mada vuče ka velikoj. No naravno može se nadogradjivati sa puderom u kamenu. Trajnost je velika, izdržaće tokom celog dana, jednini problem koji može da se pojavi, ukoliko imate masnu kožu, moraće te da popravite u jednom trenutku sa kamenim puderom. Nema težinu, tako da nećete ni znati da je tu, što je veliki plus, barem kod mene jer ne podnosim kada sam svesna da je šminka tu.


Da li ste koristile ovaj puder, ili neke drugi iz ove linije, kakva su vaša iskustva?

You Might Also Like

8 komentara

  1. Upravo ovaj i podjedanko oduševljena... Mada mi je sad već i malo dosadio, pa tražim nešto novo..

    ОдговориИзбриши
  2. Onaj koji je mene odusevio pored ovog jeste The One iz Oriflame-a, ima super postojanost, i prekrivenost je velika, takodje nije tezak za kozu i nisam imala nikakve nus pojave u obliku bubuljica ili neceg slicnog :)

    ОдговориИзбриши
  3. Prosle godine sam koristila Loreal true macth puder i kunem se u njega. Koristila sam i Maybelline one u tubicama, ne znam da li ih jos ima i znam da su mi bili ekstra tako da ne sumnjam u ovaj :)

    ОдговориИзбриши
  4. Meni njihovi oni Matte se nisu pokazali bas najbolje, ali ostali u tubicama su okej, no definitovno da ova linija vodi :)

    ОдговориИзбриши
  5. Odlicno izgleda, nisam ga do sada probala, ali mi se cini dobrim. :)

    ОдговориИзбриши
  6. Stvarno je vredan paznje :))

    I da se izvinim devojci koja se potpisala kao Jelena, slucajno sam obirsala komentar, ako te ne mrzi napisi ga ponovo :)

    ОдговориИзбриши
  7. Ne mrzi me nikako :). Od kako sam prvi put koristila Mineral Affinitone, nijedan drugi mi nije tako lepo pokrivao i hidrirao kozu istovremeno (imam osetljivu kozu). Koristim 040 nijansu Fawn, ona je odlicna za sva godisnja doba, sminka stoji lepo preko njega. Nikako nemam nameru da ga menjam!Cena je odlicna za ovakav kvalitet, Cesto je i na popustima, pa bude i oko 550-600 dinara.
    Mislim da sam sad vise podataka napisala nego u komentaru koji je obrisan :).

    Pozdrav,
    Jelena.

    ОдговориИзбриши
  8. Jesi mini recenzija :D Hvala ti i izvini jos jednom imam nespretne prste :D

    ОдговориИзбриши