Veet hladan vosak u trakama

11:51

Kao što rekoh i u newin-u nećemo se sad praviti da žene nemaju dlake, jer ih imamo, ali smo u obavezi da ih odstranjujemo jer je tako društveno prihvaćeno, maljavost ćemo ostaviti muškarcima.
Tako da vam pišem zaista najiskrenije i najotvorenije nema tabua.

Veet trake dolaze u kartonskoj kutijici gde se nalazi 20 traka, i možete birati prema svom tipu kože koje vam najviše odgovaraju, svaka ima svoju boju. Ja sam ovog puta uzela za normalnu kožu i ako inače koristim za osetljivu, ali nisam primetila nikakvu iritaciju ili bilo kakvu nus pojavu bilo kakve vrste. Pored 20 traka dolaze i četiri maramice za negu posle depilacije. Sad što se tiče mojih utisaka, ukoliko imate jake dlake, 20 traka odnosno jedna kutija vam neće biti dovoljna, bez obzira što trake mogu da se koriste dva puta. Drugi put je učinak svakako slabiji.









Lake su za korišćenje kao i sve ostale trake, razdvoje se, zalepe na kožu i vuku u suprotnom smeru od rasta dlake.
Koliko dugo traje učinak? Meni je trajao oko dve nedelje možda malo jače. Dlake svakako posle rastu sporije i koren je oslabljen. Imaju irtantan miris kao i sve ostale trake, ili je to samo slučaj sa mnom.
Jedina zamerka je što se nekad desi da ostaje višak trake koji ne može da se skine sa maramicama koje dolaze zajedno sa trakama, pa postoji velika verovatnoća da će te se ulepiti. Osim toga jako sam zadovoljna i rado ih koristim.

A evo šta nam kaže i sam proizvodjač:


































I izgled samih traka


































Kao i uputstvo za upotrebu na samoj traci


































I to bi bilo to što se tiče još jednog ženskog pomogala bez kojeg se ne može zamisliti leto, posebno leto.
Da li ih i vi koristite? Kakava su vaša iskustva?

                                                                                                                                           Do sledećeg puta A.S.






You Might Also Like

2 komentara