Avon Sun+ krema za samopotamnjivanje

13:31

Opet kasnim više nego što bih htela, ali evo pripremila sam vam post o jednom proizvodu iz New in-a, koji sam jedva dočekala da probam, iskreno.
Dolazi u pakovanju od 150ml puna cena mu je 700 ali je često na sniženju, čini mi se da sam videla da je u brošuri 9 čak 300 din, tako da planiram opet da ga uzmem.
Dolazi u braon pakovanju, pomalo duguljastom, i otvor je malo veći nego što bih to htela, jer ne možete baš da dozirate, izadje koliko hoće.
Što se tiče same kreme, kada je istisnete bele boje je sa sitnim šimerom, lako se razmazuje, i stvarno me je obradovalo što nisam imala tolike fleke, kao sa drugim proizvodima ove vrste, jer i dalje nisam jako vešta sa razmazivanjem i dalje pokušavam da otkrijem u čemu je caka. Na pakovanju je naznačeno light/medium pa sam mislila da se neće ni primetiti neka razlika, i malo sam se razočarala. No sledeće jutro kada sam ustala bila sam znatno crnja i razlika je bila veoma primetna. Boja se ne skida toliko prilikkom tuširanja, možda se vidi razlika posle 4-3 tuširanja a da pritom prestanete da nanosite kremu. Još jedan plus je što ne ostavlja tragove na odeći, toga sam se jako bojala, ali je ova kremica prošla i taj test.
Ako niste ljubitelji solarijuma, ovo je zaista pravo rešenje, ja sam prezadovoljna učinkom. Dole će te videti slike kako sam izgledala pre i posle nanošenja kreme.
I unapred da se izvinim zbog kvaliteta fotografija, jednostavno sam nesposobna da se slikam sa zadnjom kamerom, ali ono najbitnije se vidi, odnosno učinak.


































Zovite me Kasper
I učinak divne kreme s kojom ću se družiti ovog leta.
Kako vam se čine rezultati, da li ste je koristile ili će te možda tek?



















                                                                                                                                Do sledećeg puta A.S.

You Might Also Like

1 komentara