Regeneration Palette - Mirage || Revolution Pro

19:22

Drage moje,

Danas pričamo o jednoj novoj paleti na našem tržištu a tiče se Makeup Revolution brenda, odnosno sada već posebne linije Revolution Pro i našeg distributera Alexandra Cosmetics-a. Prema samom imenu linije zaključujem da bi proizvodi iz te kategorije trebali da budu namenjeni više profesionalnoj nameni i boljeg kvaliteta od njihove stalne ponude.



















Paleta dolazi u plastičnom pakovanju koje nije na zavidnom nivou kada govorimo o kvalitetu, a kakvim se mogu recimo pohvaliti čokoladne palete. U pakovanju se nalazi 18 senki, od kojih je većina šimerasta. Sam odabir nijansi je odličan, te je vrlo primenljiva kada je u pitanju dnevni look, ali isto tako dopušta veliku slobodu i za večernju šminku.




















Paleta ima vrlo dobru pigmentaciju bez baze, dok uz bazu sve pršti od boja. Za šimaraste senke je obavezna standardna baza, ili još bolje ona koja je namenjena upravo ovakvoj vrsti senki. Postojanost je takođe odlična, pa tako u toku dana nećete morati da brinete da li će vam samo skliznuti sa kapaka.
Ono što mi se takođe naručito sviđa a tiče se pakovanje, jeste što su imena senki utisnuta na plastiku za razliku od nekih drugih njihovih paleta gde nazive dobijate na zaštitnoj foliji, a koju sam ja uspela da izgubim svaki put. Na sledećim slikama ćete videti o čemu pričam kada kažem da imaju odličnu pigmentaciju, na slikama nije korišćena baza za senku.




















Sve nijanse su pretežno tople i zemljane, ali se može naći i par crveno-rozih tonova koji su lepo osvežilu paletu. Ovo je prvi red (imena idu sa desne na levu stranu):

 1- Awaken
 2 - Flawless
3 - Provoked
4- Confront
5- Provocative
6- Heroic






















Drugi red je skoro ceo šimerast osim nijanse Fanatic, i mislim da mi je ovaj red malo draži od ostala dva. Imena takođe idu sa desna na levo.

1- Persevere
2- Paradox
3- Prosperity
4- Passion
5- Fanatic
6- Instigate


















U poslednjem, trećem redu uglavnom preovlađuju ljubičasto / crvene / roze nijanse, vrlo ih je teško definisati, jer pripadaju svakoj od tri navedene kategorije. I moram da napomenem da uživo dosta lepše izgledaju nego što sam ja uspela da uhvatim.

1 - Thrill
2 - Conceited
3 - Dynamic
4- Intent
5 - Division
6 - Corrupt

Cena ove palete u Alexandar Cosmetics- u je  1250 dinara, što je složićete se smešna cena za kvalitet koji nudi, a sada kod njih takođe traje akcija, ukoliko kupite Revolution beauty  proizvode (Revolution, I ♥ Revolution, Obssesion, Revolution Pro) u iznosu od 1500 dinara dobijate 1,000,000 paletu za 1 dinar :) S tim što akcija traje još koji dan odnosno do 18.07. :)

Kako sam se ja zaigrala sa ovom paleticom vidite na slici ispod.























Da li ste probale neku od novih paleta iz Revolution asortimana?







You Might Also Like

2 komentara