# 2 H&M Wishlist

11:48

Toliko crne odeće na svetu, a ja samo jedna. Nekada nije fer.
No većinu vremena se osećam kao Carrie, cipele, cipele, cipele, no kod mene je to malo modofikovano u čizme, čizme, čizme. Pa ću sa njima i početi. Majka bi me se verovatno odrekla, ali ja sam u ove dzombice zaljubljena.

Uglavnom jer idu uz sve što posedujem u ormanu i naravno imaju štiklu odogvarajuće veličine. Kako sam niska retko će te me videti u ravnom i, ako bih ubila da posedujem starke u svim bojama.
Platforma ima 4.5cm dok je štikla 8cm.Nastavljamo dalje sa čizmama. Njih sam i probala i nažalost zaljubuila se previše. Da mogu živela bih u njima.
Moram priznati da su mnogo lepše uživo i na nozi nego na ovoj slici.
A ove čizme se mogu pohvaliti sa impresivnih 2.5 cm platforme i štiklom od divnih 11 cm.
Namerila sam se da ih precrtam sa wishlist-e. BIĆE MOJEEE.


Poslednjih godinu dana sam opsednuta nešto i sa šešrimia. Mislim da ima i dela što mi zaista dobro stoje. Što veći to bolji. Još jedna stvar iz H&M koja me je juče oduševila, jeste upravo ovaj divni šešir sa divnim velikim obodom.Isto kako sam se namerila na prošle čizme, tako sam se namerila i na ovaj šešir. Jurim ga godinu dana, našla sam ga i tjt.
Ovom spisku bih mogla da dodam i dzombice iz Deichmann-a no nemam da vam priložim sliku tako da možda u nekoj drugoj wishlist-i

You Might Also Like

2 komentara

  1. Sesir je predobar, dosta slican sam videla u New Yorker-u i zaista odlicno stoje takvi modeli. :)

    ОдговориИзбриши
  2. Videla sam i taj, no ima dosta manji obod koji meni ne stoji najbolje, ali ovi veliki su savrseni :)

    ОдговориИзбриши