Festival Venčanja Anabella

18:29

Drage moje,

U današnjem postu vam prenosim delić atmosfere sa 12. festivala venčanja Anabella. Naime sam dogadjaj je održan 16.01.2018. godine u TC Stadion u predivnoj Stadion Hali. Svrha ovog festivala je bila da buduće mlade što bolje informiše o tome šta ih čeka kada krenu da planiraju svoj najlepši dan.

Gosti i predavači koji su se našli na dogadjaju su sledeći:

* Gordana Zorić - matičar
* Ana Djokić - Stadion Event Centar
* Mirjana Stevanoski - Anabella venčanice
* Milena Milosavljević - Anči kolači
* Marijana Vukadin  - '' Samo kaži Da''
* Saša Radojević - Foto- video studio Diznilend
* Vladimir Komnenović -  Central events
* Manuela Plamenova Babachkova- Golden Rose i Golden Beauty Shop
* Dragan Simić - Panić Zlatara
* Tanja Ivanovski - Nadjin kutak

Dok se za dobar provod i atmosferu pobrinuo Filip Marković i Antidepresiv bend.


















Svako od predavača je ukratko predstavio svoju firmu, nakon čega su ulazili u detalje planiranja.
Ono što se provlačilo kroz svako predavanje i prezentovanje su sledeći saveti:

* Dodjite pripremljeni (bilo da je u pitanju zlatar, cvećar, poslastičar, prodavnica venčanica i sl). Ukoliko se pripremite i obavite svoj domaći zadatak, i majstori svog zanata će vam lakše pomoći da dobijete ono što želite, pri čemu nećete gubiti dodatno vreme.
* Ne bojte se da tražite ono što želite. Odnosno, niko ne može da čita vaše misli i da bolje zna vaše želje od vas samih, pa uštedite vreme i živce svima i recite vrlo transparentno šta želite, a stručnjaci svojih zanimanja će se potruditi da dbojite baš to.
* Odredite budžet, opet još jedna vrlo bitna smernica. Ako možete da izdvojite 2000e za venčanicu, nećete sigurno gledati i probati one od 10.000, isti je slučaj i sa ostalim bitnim elmentima venčanja (cveće, torte, burrme, prostor i sl.)


















Pored predavača i benda za našu zabavu se pobrinuo i šaramantni plesni par. Koji je izveo emotivan i dirljiv performans za sve prisutne. Gledajući ih, u jednom trenutku sam poželela i da se udam, da i to se deilo :D

Nakon svih izlaganja bio je postavljen švedski sto, gde su gosti mogli da se posluže i okrepe. Za mene je svakako najzanimljiviji deo bio, kada su posetioci mogli da se prošetaju izmedju štandova i porazgovaraju sa svakim od izlagača i pogledaju proizvod/uslugu izbliza.

A jedan od prijatelja festivala, kao i prethodne godine bio je upravo Golden Rose, koji je pripremio mali paketić pažnje za svaku posetiteljku.

Anabella venčanice i Golden Rose su zajedničkim snagama bili pripremili velika iznanadjenja za buduće mlade, pa su tako devojke mogle na samom ulazu da se prijave i učestvuju u izvlačaenju zaista sjajnih nagrada, od šminke i frizure za koju će se pobrinuti Golden Beauty Shop, do venčanice koju daje upravo salon Anabella.

Ja sam se odlično provela. I ako ne planiram u skorije vreme da stanem na ludi kamen, informacije koje su mi bile pružene su bile veoma korisne i svakako ću ih iskoristiti kada za to dodje trenutak.

Ja mogu samo da vas pozovem na sledeći festival venčanja da se zajedno sjajno provedemo :)


You Might Also Like

2 komentara

  1. Iako sam još uvijek tinedžerka, ja obožavam da slušam priče o vjenčanjima, kao i da se informišem o njima. Jednostavno sam neko kome je taj dan poseban. Gledajući tvoje slike i čitajući tvoj tekst, poželjela sam da sam i ja bila tamo. Svaka čast na postu i drago mi je što si imala priliku da prisustvuješ tome ❤️❤️❤️

    I follow you: Visit and follow ----> Marija's blog

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Eto mozda se budemo druzile sledece godine, posto je festival otvorenog karaktera :) Slika ovog puta nisu moje, ali hvala svakako :)

      Избриши