Ultra Wear - Nude Pen Shine || Trend It Up

21:11

Drage moje,

Danas ću vam predstaviti jedan od noviteta koji nam dolazi od novog brenda šminke koji se može naći u Dm drogerijama - Trend It Up-a. U pitanju je kremasti sjajni karmin u obliku olovke. Znam da je većina devojaka uvek u potrazi za doborom Nude nijansom, ovim postom vam možda malo skratim tu potragu :)
























Ultra Wear karmini imaju urbanističko pakovanje na kojem je naznačeno ime brenda i naziv proizvoda. Pored toga možete naći informacije kao što su rok trajanja (12 meseci - od trenutka otvaranja) i broj nijanse, odnosno 020 Shine.





















Pored toga delovi pakovanja su uradjeni u boji koja bi trebala što približnije da predstavlja nijansu ruža. Kada smo prešli osnove pakovanja, bacićemo se na sam proizvod. Kada skinete poklopac primetiće te da je u pitanju malo deblja olovka/karmin za usne, sa kojom može veoma precizno da se radi, zbog relativno šiljastog vrha.






















Karmin je vrlo kremast  i ima negujući efekat, zbog ulja jojobe koji sadrži u svom sastavu. Može se lako preterati u njegovom nanošenju, pa je moj savet da stavite tanak sloj i zatim razmažete ostatak sa četkicom namenjenom za to. Što se tiče njegove postojanosti, kao i većina kremastih sjajnih ruževa neće preživeti hranu. No pozitivna stvar je da kreće da se skida sa sredine usana i to veoma suptilno, ista stvar se dešava kada je u pitanju piće, ali se tada skida u dosta manjoj meri. Ako ne konzumirate ništa od navedenog sa vama bi mogao da ostane i do nekoliko sati.





















Nijansa je jako lepa i mislim da je to jedna od onih koja stoji svima i, to vam kažem kao neko ko nije uspeo da nadje ni jedan Nude ruž sa kojim je u potpunosti zadovoljan. Karmin ima lepe roze podtonove, koji su vrlo nežni i verujem da idu uz svaki ten kože. Nijansa je neutralna te se može koristiti kao deo svakodnevne šminke ili uz neki dramatični Smokey eye za večernji izlazak.

Što se tiče cene mislim da je oko 400-500 din.



Da li ste koristile nešto od Trend It Up šminke i koji su vaši favoriti?







You Might Also Like

2 komentara

  1. Nisam još uvijek imala priliku koristiti njihovu šminku, ali vidjela sam da imaju jako dobru ponudu. Ova olovka i odlična i recenzija je super.

    http://medinabeslagic.blogspot.ba/?m=1

    ОдговориИзбриши
  2. Svidja mi se ruz, i boja je veoma lepa.

    glamfashioncat.blogspot.rs

    ОдговориИзбриши