Delicious Nudes|| Llums

21:40

Drage moje,

Ukoliko me pratite na Instagramu, u jednom trenutku sam najavila ovaj post, pa bi bio red i da ga napišem. Reč je o jednoj Llumsovoj paletici, koja se idealno uklapa uz trenutnu scenografiju prirode.
Osim ove postoji još pet paletica sa različitim kombinacijama boja.


















U paletici se nalazi po 5 boja, koje su uskladjene na najbolji mogući način. Sadrži po 5*1,2g i cena ovog proizvoda je oko 500 dinara u Lilly Drogerijama. Kvalitet prati cenu, te su senke osrednje pigmentovane što će te i videti u nastavku teksta. Neke se blendaju bolje od drugih, ali sve u svemu primenljive su za svakodnevnu upotrebu.























Ovako senke izgledaju bez baze. Narandžasta senka je definitivno najteža za rad i vrlo teško se blenda. Senke pod prstima imaju onaj ''kredasti'' osećaj. Ono što sam shvatila do sad jeste da je najbolje da se koristi samo jedna ili kombinacija od dve senke.

01 Vanilla - najsvetlija nijansa je super za setovanje korektora, i daje jedan vrlo čist izgled. Ono što me je posebno iznenadilo jeste da se ne uvlači u porice i odlaže za koji sat prosijavanje kože.
02 Toffee - je vrlo lepa boja, ali gotovo neprimetna, čak i uz bazu. Mogla bi da se koristi čak i za uglove očiju.
03 Chocolate - je najtamnija nijansa u paletici i definitivno se najlakše blenda i radi sa njom. Meni je super poslužila za konture nosa, a ako zaboravite kontur paletu, može vam poslužiti i kao prva pomoć za senčenje lica.
04 Ginger - je narandžasta senka, zbog koje sam najviše i kupila paletu. Ona je vrlo teška za rad, i ne dopušta normalno blendanje, već mi se dešava da mi se proizvod prebacuje s jedne strane na drugu i ostaje muljavo, pa je u tom smislu potrebno malo više strpljenja i upornosti.
05 Cinnamon - je poslednja senka u ovoj paletici, i odlična je dopunua Ginger-u i za razliku od njega, spremnija je na saradnju. Vuče čak i na neku zagasito crvenu.























Sve u svemu proizvodjač je uspeo da obuhvati jesen u jednu paletu i ako niste previše zahtevne mogla bi čak da bude i ''to go'' paletica.

*Slika iznad prikazuje kako senke izgledaju sa bazom

Moj zaključak bi bio koliko para, toliko muzike. Pristojna paleta za svaki dan, ako ne planirate da radite neke dramatične look-ove.

Da li ste probale nešto od Llumsa i koji su vaši favoriti?








You Might Also Like

0 komentara