Hair growth || Sugar Bear Hair

18:42

Drage moje,

Danas ćemo pričati o kosi i šta mi je to pomoglo da izraste, postane bujnija i da manje opada.
Verujem da ste makar jednom videle reklamu za Sugar Bear Hair vitamine za kosu. Ukoliko niste, radi se u vitaminima koji nam dolaze u obliku gumenih medvedića plave boje. Dolaze nam is SAD-a i imaju odobrenje FDA ( administracija za hranu i lekove). Medvedići su spravljeni sa ukusom pravih voćnih bobica što ih čini vrlo slatkim. Osim bobica u ovim voćnim medvedičima se nalaze i: kokosovo ulje, vitamin A, vitamin C, vitamin D, vitamin E, vitamin B-6, folna kiselina, vitamin B-12, biotin, pantotenska kiselina, jod, cink, holin, inozitol kao i aktivni vitamini i minerali. 
U pitanju su vegeterijanski, cruelty-free proizvodi i ne sadrže hormone, pa se ne morate bojati da će uticati na dlake po licu i telu. Takodje ne sadrže želatin, mlečne proizvode kao ni gluten. 


Hello my darlings,

Today we're talking about hair care, and what helped me grow it, become thicker and stronger. I believe you saw at least once a Sugar Bear Hair ad. If you haven't, they are vitamins that come in the form of little blue gummy bears. They're made in USA and have FDA approval, of course. Gummy bears are made with real berries which give them a really sweet taste. Besides the berries, contents of these vitamins are: Vitamin A, Vitamin C, Vitamin D, Vitamin E, Vitamin B-6, Folic Acid, Vitamin B-12, Biotin, Pantothenic Acid, Iodine, Zinc, Choline, Inositol, active vitamins and minerals, coconut oil, and a dash of sugar.
It's a vegetarian, cruelty-free product. They have no hormones so it won't affect face and body hair. They don't contain gelatin, dairy or gluten.























Možete poručiti mesečnu zalihu koja će vas stajati 29.99$, tromesečnu zalihu, uz koju se dobija drvena četka, od 89.97$ i šestomesečnu zalihu, uz koju se dobija neseser i drvena četka, od 179.94$. Da spomenem da su tromesečna i šestomesečna zaliha često na sniženju.

Kod mene se našla zaliha za tri meseca. Pošto je taj period prošao sa vama ću podeliti svoje utiske.

You can order a month's supply which will cost you 29.99$, three month's supply, which comes with a wooden brush, for 89.97$ and a six month's supply, which comes with a cosmetics bag and a wooden brush, for 179.94$. Also, three and six month's supplies are often on a discount.

I got the three month's supply and I will share my impressions with you now.





















Ono što izdvaja ove vitamine od ostalih, jeste privlačno pakovanje, izgled i ukus, pa nećete imati utisak da pijete neku vrstu leka ili dodatka ishrani, već da jedete gumene bombone. Kada sam počela da pijem ove vitamine iskreno nisam znala šta da očekujem i bila sam vrlo skeptična, jer se mučim sa rastom kose godinu i po dana. No prvi rezultati su bili primetni već posle mesec dana. Ja možda i nisam primetila koliko mi je porasla kosa, ali jesu ljudi oko mene. Progres od početka do kraja možete videti na kraju teksta. Kosa mi se dosta oporavila u toku ova tri meseca, dobila je prirodni sjaj, počela značajno manje da opada i na moju veliku radost izrasla.

What makes these vitamins stand out is the packaging, design and taste, so you won't have an impression you're taking some sort of medicine or your average supplement. I've been struggling with my hair growth for over a year, and when I got these bears I didn't know what to expect and I was very sceptical. First results came within a month and on my great relief, they were very positive. My hair started to grow, even though I haven't noticed it that much at first, people around me did. You can have a look at the progress from start until the end further bellow. In these three months I've been using the vitamins my hair regenerated, got a natural glow and it falls off considerably less than before.




















U prva dva meseca sam bila tačna i svaki dan sam uzimala po dva medvedića, dok u trećem mesecu mi se dešavalo da zaboravim da uzmem. No nisam primetila neko nazadovanje. Prvi mesec sam uzimala dva medvedića u razmaku od sat vremena, drugi mesec sam jedan uzimala ujutru i jedan naveče, kako bi i trebalo, a treći mesec sam ih uzimala odjednom i čini mi se da je najbolji rezultat vezan za poslednji mesec, mada to je moj subjektivni doživljaj. Vrlo sam zadovoljna rezultatom. Koliko je izrasla za ova tri meseca, toliko nije uspevala za period od godinu i po dana.
Osim što sam dobila na dužini, kosa je dobila i na volumenu i dodatno na gustini, pa sam se poslednji mesec borila sa sobom da ne odem kod frizera, jer više nisam mogla da je obuzdam.
Moram i da pomenem da prilikom i nakon korišćenja nisam primetila nikakve fizičke ili zdravstvene posledice, što je takodje jedno veliko olakšanje.


In the first two months I was punctual and took two bears regulary. In the last month sometimes I forgot to take them, but no degradation was shown. It says that you should take one in the morning and one in the evening, but I experimented a little. In the first month I took two bears i an hour span. In the second month i had the morning-evening routine (as you should) and in the third month I took them both at the same time. My impression is that I got the best results in the last month, but that's just me. Overall, I'm very happy with the result. My hair didn't grow as much in a year and a half as it did in these three months.
Besides the gain in length, it got more volume, it got thicker and stronger. I struggled near the end not to go get my hair cut, because I couldn't restrain it.
On an important note, during and after using the bears I haven't noticed any physical or health side effects, which is a huge relief.

Rezultat/ The result:



Što se tiče celokupnog iskustva vrlo sam zadovoljna, Kao neko ko se dugo borio sa (ne)rastom kose, ''bombone'' su mi predstavljale veliki prvi korak na putu ka dužoj i zdravijoj kosi.

As someone who has been struggling with hair growth, Sugar Bear Hair was a huge step forward on my journey towards longer and healthier hair. At the end of the day, it was a great experience.



























Da li ste ih možda probale i kako su se vama pokazali?

Have you tried Sugar Bear Hair already? What was you experience like?









You Might Also Like

4 komentara

  1. Imam dugu kosu, do struka, rekla bih čitavog života, nikada je nisam farbala, minimalno je izlažem toploti (fen, presa i sl) i slobodno mogu da kažem da je zdrava. :) Viđala sam ove medvediće na netu i, priznajem, privkli su mi pažnju, želela sam da ih naručim odmah, jer eto žensko sam koje pada na reklamu. Međutim, shvatila sam da ja nemam potrebe za brzim rastom kose tako da sam odustala. Meni je deo rutine pre pranja ricinusovo ulje, manje zbog toga što kažu da kosa od njega raste brže, već zato što sam zaista primetila da mi je kosa bolja, kvalitenija. Super je ako ovi vitamini pomažu, pogotovo ako se neko bori sa baš sporim rastom. I dodala bih da ti nova dužina baš lepo stoji :)

    xo
    Sanela

    Get Sparkly - Jewelry Blog

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ovi medvedici mislim da su prvenstveno namenjeni dodatnoj nezi kose, ali da pomazu i pri rastu. Ja sam trpala ricinus, kokosovo i amlu, ali nisam bas videla neki napredak sto se tice duzine, ali su mi svakako ta ulja pomogla sto se tice kvaliteta. Pa eto jos jedne ideje sto se tice nege, a znam kako je duga kosa zahtevna :) Hvala ti na komplimentu, no ja se nadam da cu se vratiti na duzinu pre sisanja, a to je duzina preko polovine ledja :)

      Избриши
  2. Čim sam ne instagramu videla te bombone odmah sam se zainteresovala i baš mi je drago da si ti imala priliku da ih isprobaš. Rezultati su odlični. Iskreno nisam bila za varijantu da nešto slično unosim u organizam, posebno kada deluje tako kao neki slatkiš iz prodavnice, ali kada vidim sastojke shvatam da je potpuno bezopasno i volela bih i ja da probam. :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. I mene je bio strah i nisam htela da se igram sa svojim zdravljem, pa sam iskopala sve sto se moglo iskopati o ovim bombonama i njihovom sastavu, i tek nakon sto sam utvrdila da su bezbedne pristala sam na saradnju :)

      Избриши