Hipster Brooch || Zaful

18:38

Drage moje,

Napravila sam manju pauzu u pisanju, što ste mogle da primetite ukoliko me redovno pratite. Danas se vraćam svom malom internet mestu. Pominjala sam da očekujem pakete sa Zafula s početka aprila. Jedan od paketa je stigao. Ovog puta idemo obrnutim redosledom pa će najsladja stvar biti prva.

U pitanju je set od 5 broševa. Uzela sam ih kao dodatak teksas jakni, o kojoj ćemo pričati sledeće nedelje. Broševi su vrlo kvalitetno uradjeni.




















Na sajtu deluju gore nego što zaista jesu. Uradjeni su od različitih legura metala i vrlo su čvrsti. Ono što mi se dodatno svidelo jeste što uz njih dolaze dva ''dugmeta''. Prvo je gumeno kao kod nekih mindjuša i ono broš drži čvrsto i sigurno na mestu.




















Druga vrsta ''dugmeta'' je metalni poklopac, kao oblik zaštite, da vas igla ne bi ubola. Svi su uglavnom neke srednje veličine, osim Fabulous bedža koji je nešto manji od ostalih. Lako su uklopljivi i vrlo praktični.

Njihova cena je 4,95$ i možete ih poručiti klikom ovde.




You Might Also Like

8 komentara

  1. Aleksandra moja draga, sjajan post! Oduvek sam bila ljubitelj broseva, ali ih nikada nisam nosila na sebi, sto me sad navodi na razmisljanje. Videla sam da na zafulu ima sjajnih, tako da sam sigurna da cu ih sada i sama za sebe naruciti. Inace odlicna recenzija.

    Gotičarka

    ОдговориИзбриши
  2. Sjajan post,draga!Videla sam ove broševe u NewYorker - u & baš mi je žao što ih nisam kupila! :/ <3

    anastasjastyles.blogspot.ba

    ОдговориИзбриши
  3. Odlična ideja. :)

    http://fashiontrendsfashionblog.blogspot.ba/

    ОдговориИзбриши
  4. Ja nisam neki fan broseva , ali moram priznati da su top.

    Charming Coco

    ОдговориИзбриши
  5. Divni broševi <3 Ustašca i srce imam na jednoj od torbi koju sam kupila u nekoj od radnji u Ušću... Baš ću pogledati šta sve nude na Zafulu... Sjajne fotografije si napravila :)

    ОдговориИзбриши
  6. Kako su slatki :D odusevljena sam lepotom i slatkocom :) kuca bros mi se posebno svidja :)

    Lepojkica i mama

    ОдговориИзбриши