Maybelline NY Fit me!

14:19

Drage moje,

U današnjem postu ću vam predstaviti najnoviji puder koji nam dolazi od Maybellina. Ovaj puder je namenjen devojkama sa normalnom do masnom kožom, takodje bi trebalo da smanji vidljivost pora.
Dolazi u tubici koja sadrži 30 ml proizvoda i za tu količinu potrebno je izdvojiti oko 600-700 din. Raspon nijansi nije veliki, ali verujem da će te uspeti da pronadjete neku baš za sebe, jer su pažljivo birane.





















Na samom pakovanju proizvodjač je naznačio par stvari:

*  Matira i smanjuje vidljivost pora
*  Uklapa se sa prirodnom bojom kože i njenom teksturom
*  Prirodan i neprimetan finish

Što se tiče samog pudera, kod mene se našla najsvetlija nijansa 110 Porcelain koja idealno odgovara mom svetlom tenu. Puder pomalo oksidira, ali ne previše, gotovo neprimetno. Tekstura je vrlo tečna, pa je samim tim nanošenje lako i brzo. Kada pričamo o prekrivnoj moći, ona najviše zavisi od beauty alata koji koristite. Prilikom prvog nanošenja sam koristila beauty blender, i tada je prekrivna moć bila gotovo nepostojeća, pa sam morala da nanesem još jedan sloj (nadogradjivanje se ne primećuje). Znači prilikom korišćenja sundjerčića dobija se vrlo prirodan izgled, što mislim da je idealno za devojke koje nemaju bubuljice. Pošto moje lice nije savršeno i uvek se nadje poneka bubuljica, ja korstim koso sečenu četku (čija je dlaka gusto zbijena) pa zbog toga i uspevam da izvučem maksimum od ovog pudera. Prilikom korišćenja ove četke nepostojeća prekrivna moć seže čak do srednje ako ne i jake.





















S obzirom da imam izrazito masnu kožu postojan je 5-6 sati, posle toga već moram da predjem kamenim puderom. Moj savet je da devojke sa suvom kožom izbegavaju ovaj puder, jer mislim da bi im dodatno naznačio suve delove, Lako se kombinuje sa ostatkom proizvoda (korektorom, puderom za konture i sl.), nije mi se dešavalo da deluje kao da imam fleke po licu. Kao što je naznačeno daje mat završnicu, ali ne dolazi do efekta maske.

Sastojci:



















Uglavnom, imala sam vrlo mlak start sa ovim proizvodom, i činilo mi se da neću ništa lepo imati da kažem za njega, no drago mi je da se situacije preokrenula u njegovu korist. Tako da vam ga mogu preporučiti sa velikim zadovoljstvom.










You Might Also Like

9 komentara

  1. Анониман20. март 2017. 17:19

    Ja jedva čekam da dođe u BiH pa da ga probam, nešto puno vjerujem u njega
    Super post :)

    ОдговориИзбриши
  2. Sjajna recenzija, kao i uvek! Obozavam to tvoje iskreno misljenje u postu, i zaista ga jako cenim tako da uvek uzivam da citam tvoje postove. Fotografije vrh kao i uvek. Vidim da napredujes u blogovanju zbog cega mi je jako drago!

    Gotičarka

    ОдговориИзбриши
  3. Анониман20. март 2017. 21:32

    Super, odgovarao bi mi po opisu, samo da potrosim ove koje imam i kupujem ga :). Narocito mi se dopada to sto ne daje efekat maske i sto ima i svetlih nijansi :). Kristina

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Koliko se secam tebi se svideo Essence 2u1, a slicni su prema karakteristikama i nijansi, pa verujem da ce ti se i ovaj dopasti :)

      Избриши
  4. Odlican post draga, zaista koristan. Divno napisano, zaista sam uzivala citajuci :) I zapratila sam te, svrati i ti kod mene #Samokazem

    ОдговориИзбриши
  5. Ostavila mi je ceka oko pola svoje tube mislim da je niansa 120 ali mi ne odgovara,mozda zato sto mi je koza na nekim delovima suvlja pa kada ga stavim kao da fleke imam na tim mestima,ja nisam zadovoljna s njim

    ОдговориИзбриши