Marrakesh Nourish Shampoo - Da li vam je potreban?

19:24

Drage moje,

Danas se vraćamo na proizvode koje smo dobile na organizovanom druženju Serbian Bloggers Day, a na čijoj stranici trenutno traje Golden Rose nagradjivanje pa se možete prijaviti :)

A mi se danas družimo sa Marrakesh šamponom za negu kose.Marrakesh je premium prirodne kozmetike Earthly Body iz USA. Zbog velike popularnosti u Americi, Aziji, Australiji i Evropi, našao se i našem tržištu.
 Ovaj šampon nam dolazi u karakterističnom senzualnom pakovanju za Marrakesh, a boca sadrži 355 ml proizvoda. I za ovu količinu će e morati da izdvojite 1480 din, dok je veće pakovanje od 756ml 3100.


Šampon divno miriše, oseća se na mandarine. Mislim da će naći svoje mesto i kod ljudi koji imaju problem sa mirisima, jer on toliko osvežavajuće i nežno miriše da će te poželeti da perete kosu nekoliko puta dnevno.

Šampon je vrlo blag i pogodan je za svakodnevnu upotrebu. Bez sulfata (tako da je pogodan i za bojenu kosu) i isto tako ne sadrži parebene. Moja kosa nije toliko osetljiva koliko sam uspela da je uništim sa farbanjem, pa na putu oporavka sam se opredeljivala za vrlo blage šampone. Drago mi je da se i ovaj našao medju njima.
Već sam rekla, ali da sponem opet vrlo je blag, ja sam kosu prala skoro svaki dan, ono što sam primetila jeste veći sjaj i mekoća kose. Za vreme korišćenja primetila sam značajan napredak moje napaćene kose, kao da je prodisala. Naravno za negu i oporavak kose je potrebno mnogo više od šampona, on je samo jedan od saveznika.

Zameram mu to što bi mi se kosa slepila posle njega, jer ne daje nikakav volumen, a taj problem nemam sa ''socijalnim'' šamponima koje koristim već duži period.

Šampon je gelaste strukture i malo teže peni, pa će te morati koristiti veću količinu proizvoda. I ako zaista očisti kosu, vrlo brzo se troši upravo zbog njegove strukture.

Evo šta nam kaže proizvodjač:

Bogatstvo biljnih sastojaka obezbeđuje nežno čišćenje i vraća vlažnost svih tipova kose.
  • Prirodan proizvod za svakodnevnu upotrebu.
  • Hidrira kosu neguje je i olakšava oblikovanje.
  • Efekat sjaja i snage samo u jednom pranju.
  • Bez sulfata - sigurno i za bojenu kosu.
  • Dovoljno nežan za najosetljiviju kosu i dovoljno snažan za najneposlušniju kosu.
  • Bez parabena.

Dreamsicle – sveža mandarina, šljiva


Sastojci:

































Da li ste do sada koristile neke od Marrakesh proizvoda i kakva su vaša iskustva? :)





You Might Also Like

7 komentara

  1. Aleks draga, još jedna jako dobra recenzija na tvom blogu. Odlično si nam opisala ovaj proizvod. Ja obožavam šampone sa mirisom mandarinE, narandđe i slično, a i s obzirom da je bez parabena mislim da je definitivno za mene.

    Gotičarka

    ОдговориИзбриши
  2. Odlična rezencija, jako detaljno si opisala ovaj proizvod! Šampon zvuči odlično! :) Sjajan post. ♥

    http://lifella2.blogspot.com/ pratim te, ako želiš uzvrati♥ (novi post)

    ОдговориИзбриши
  3. Nisam nikada koristila njihove proizvode.
    Šampon mi djeluje odlično, no ne znam bi li ga ikada kupila :)
    Odlično si napisala ovaj post :)

    MMara

    ОдговориИзбриши
  4. Puno toga sam probala od Marrakesh brenda ali šampon još nisam pa planiram i to, sve ostalo me je iskreno oduševilo :).

    ОдговориИзбриши