Balea crna maska - Da li ovo stvarno radi?

11:09

Drage moje,

Moram vam priznati da mi je pravo osveženje što sam se vratila svojoj prvoj ljubavi, pisanju recenzija dekorative i preparative. Juče smo se družili sa dekorativom, Max Factor-ovom paleticom 2 u 1 o kojoj možete pročitati više ovde, a danas pričemo o preparativi i kao što možete videti iz naslova reč je o Baleinoj crnoj maski.

Uvek sam u potrazi za dobrom maskom, a ovu sam uzela sasvim slučajno, jer nije bilo one koju redovno koristim. Čini mi se da je bila na sniženju u Dm-u i da je bila 100 din.





















Maskica je podeljena u dva dela, koja odgovaraju za dva korišćenja. Na reklami za ovaj proizvod maska je izgledala baš crno i gusto, pa je to bio jedan od razloga zašto sam je uzela, no istina je malo drukčija. Maska je onako polu providna i lepljiva, a nisam bila oduševljena ni mirisom. Pre korišćenja je potrebno u zatvorenoj kesici malo prstima preći preko kesice, mada iskreno nisam primetila razliku i kad nisam to radila.

Ovako izgleda kada se nanese:


Posle ne tako dobrog prvog utiska, ipak je uspela da ostavi dobar utisak kada sam videla njen učinak. Na pakoanju je navedeno da treba da se opustite par minu, čini mi se 10-15min i onda samo da je odlepite. Kod tog dela lice mi malo pocrveni, ali se brzo vrati u normalu, a rezultat je fantastičan jer je višak sebuma pokupljen, jer ipak imam masnu kožu, a bubuljice se značajno smanje ili potpuno povuku. No ipak moram da napomenem da devojke koje imaju suvu kožu bi bilo bolje da pronadju neku drugu masku, jer mislim da će im ova maska dodatno isušiti lice.
 Tako da sam sigurna da ću ovu masku koristiti još dugo prilikom čišćenja lica.

Način upotrebe:






















Sastojci:










Da li ste do sada probale ovu masku i kakva su vaša iskustva?





You Might Also Like

4 komentara

  1. Nisam ljubitelj maski, pogotovo ne ovih sinteticko napracljenih, vise sam za natural varijante, ali mi je ova ipak nekako simpaticna. Imam suvu kozu i zato mislim da nije za mene ali mi se ipak jako dopala tvoja recenzija. Jako dobro opisano, slike su vrh, dobro radis ove revjuove i drzi se toga. Ocekujem jos dosta postova na slicnu temu.

    Gotičarka

    ОдговориИзбриши
  2. Definitivno je treba INTENZIVNO prstima istiskati pre otvaranja jer prvi put kada sam je probala (naravno) to nisam uradila, pa mi jedna polovina lica bila skoro providna a druga intenzivno crna. Maska je ovako ok, nisam je probala koristiti 3 puta nedeljno (kako se preporučuje) ali mitisere neće da vadi... Ali uvek je zanimljivo probati nešto novo :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ja mitisere nemam pa ne mogu da komentarisem, ali sto se tice ovih sitnih bubuljica meni je stvarno pravi spas.
      I hvala za svet sledeci put cu biti malo zustrija sa tim pritiskanjem :D

      Избриши
  3. Bas deluje zanimljivo, s tim da ja nepreferiram maskice u pakovanjima draze su mi one diy :) Trenutno koristim belu glinu od koje sama pravim masku koja mi je odlicna i plus znam sama sta sam u nju stavila :)

    ОдговориИзбриши