Batiste šampon za suvo pranje kose

18:05

Drage moje,

Danas pričamo o jednom od najfenomenalnijih proizvoda koje sam do sada probala. U početku sam bila skeptična kao i sa svim ostalim što mi je novo i nepoznato. Ovaj proizvod me je toliko oduševio da mi je prosto žao što mi ga neko ranije nije spomenuo.

Uglavnom danas vam pričam o mini verziji Batiste šampona za suvo pranje sa aromom kokosa. I usput apelujem na nadležne da dobijemo i full size pakovanje sa kokosom. Ova divnoća dolazi u pakovanju od 50ml i za nju ćete morati da izdvojite 200 din u DM-u. Nalazi se u onom delu DM-a gde su sva mini pakovanja proizvoda.


Reč proizvodjača:

Batiste suvi šampon je idealan za upotrebu izmedju pranja kose. Brzim i jednostavnim pritiskom na sprej revitalizuje kosu i uklanja višak masnoće. Savršeno čista i osvežena kosa izgledaće bujno i negovano.

Korišćenje:

Se svodi na to da promućkate sprej, držite ga 30cm dalje i poprskate koren vlasišta. Nakon toga utrljati tj. umasirati prstima šampon.

Rezultati:

Rezultati su fantastični! Znate li koliko mi ovo malo čudo uštedi živaca? Jer uvek negde žurim i uvek uspem da zakasnim. Uvek želim da budem sredjena, a ne mogu biti sredjena masne kose, a nemam uvek vremena da se pozabavim pranjem, pa sušenjem pa peglanjem. I onda kada sam u žurbi samo poprskam malo tečne/praškaste magije na teme, umasiram i  voilà! Osim što pokupi višak masnoće daje ludački volumen. Nisam primetila da mi isušuje kosu ili da joj šteti na bilo koji način. Još jedan dodatan plus jeste što zaista olakšava stilizovanje kose.

Sastojci:











Već posle prvog korišćenja sam se navukla, ovo je moja druga bočica i znam da će ih biti još puno. Jako se radujem isprobavanju i onih koj dolaze u full size pakovanjima. Za ovaj proizvod imate moju najtopliju preporuku.

Da li ste do sada već koristile neki od Batiste šampona za suvo pranje i kakvi su vaši utisci?





You Might Also Like

4 komentara

  1. Trenutno koristim i zavrsavam post, sve je tacno. Ja sam dobila pink i ima miris beby pudere,bar meni. Drago mi je da se i tebi dopao.

    ОдговориИзбриши
  2. Nisam isprobala sampon jer kod nas nazalost nema DM, ali prve prilike cu ga sebi uzeti ❤️❤️❤️

    http://imagenestristes554.blogspot.ba/#_=_

    ОдговориИзбриши
  3. Nemam ovo, ali bih mnogo željela da kupim! Divan post!
    Zapratila sam te ♥
    amna-tbhidc

    ОдговориИзбриши